Livvakten Carl

Livvakten Carl – Föreläsare, utbildare och inspiratör. 

Carl är livvakten som blev utsatt för ett mycket dramatisk överfall. Han sköts ned och attackerades med syra på en lekplats mitt på dagen.

Åren utomlands som den ständigt redo livvakten var över. Livvakten Carl hade tagit av sig skyddsvästen och lagt ned sina försvar. Nu väntade ett liv långt ifrån det som kringflackande livvakt till diplomater, kungligheter, artister, politiker och näringslivstoppar runt om i världen.

Han återvände till Sverige för ett lugnare liv. Inga fler biljakter, inga nödutgångar, inga vapen eller bilbomber. Men det är då det smäller.

I en lekpark i Stockholm, mitt på dagen, blir Carl med berått mod beskjuten med flera skott i kroppen och attackerad med syra i ansiktet. Hans berättelse är ett sant dokument som lika gärna kunde ha varit manuset till en film. Historien väcker lika mycket värme och sympati som den skrämmer och fascinerar.

Som föreläsare och utbildare har Carl hjälpt många människor över hela världen. Hans förmåga att leverera sitt budskap, hans unika egenupplevda och ibland fruktansvärda erfarenheter blandat med vetenskapliga fakta har gjort honom till en populär föreläsare och rådgivare.

Livvakten Carl jobbar idag inom risk management som problemlösare och personsäkerhetskonsult för näringslivet. Han utbildar även myndigheter organisationer och företag inom självledarskap samt person- och informationssäkerhet.

Alternativa föreläsare

Lasse Gustavsson | Mikaela Lauren

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.