Morgan Alling

Morgan Alling är en mycket uppskattad skådespelare, regissör och manusförfattare. Han är känd från succéer som Let’s Dance, sommarlovsprogrammet Tippen i SVT och storfilmer som Arn. På senare år har Morgan, parallellt med karriären inom teatern, TV och film, arbetat som föreläsare. Idag är han en av Sveriges mest eftertraktade och populära talare inom konflikthantering, konsten att hantera besvärliga människor och förmågan att vända motgångar till framgångar.

Det var efter Morgans uppmärksammade och omtyckta sommarprogram år 2009, där han bl.a. berättade om sin trassliga barndom, som han fick förfrågan om att skriva en bok. Resultatet blev ”Kriget är slut”, som handlar om hur han hanterade barndomens svårigheter och hur den formade honom till den han är idag. I sina föreläsningar talar Morgan om hur han gått till väga för att lyckas bryta det sociala mönstret och omsätta det skadliga till något positivt.

Morgan Alling föreläser med humor och värme. Han blandar sina egna livserfarenheter med den senaste forskningen inom beteendevetenskap. Ni får ta del av psykologi och praktiska råd som hjälper er att vända negativa mönster och strukturer, i arbetslivet såväl som i hemmet och inom sig själv.

Han föreläser även om kommunikationsproblem. Under dessa föreläsningar tar Morgan upp konflikter kopplade till ledarskap, men även konflikter som återfinns på det individuella och personliga planet. Dessutom lär ni er konkreta sätt att hantera konflikter på, både i jobbet och i hemmet.

Förslag på föreläsningar med Morgan Alling:

Mobbning

Mobbning är ett av våra största samhällsproblem. Mobbning har inte en skepnad utan varierar och förändras. Den senaste forskningen blandas med Morgans egna erfarenheter utifrån hans mission om nolltolerans mot kränkande handlingar i skolan och arbetet. Varifrån kommer mobbning, hur ser det ut, men framförallt; Vad kan man göra åt det? Två olika föreläsningar; hur man kan förebygga mobbning i skolan och hur man kan förebygga mobbning på sin arbetsplats.

Besvärliga människor

Morgan Alling föreläser om konsten att hantera besvärliga människor. Psykologi blandas med praktiska och konkreta råd. Med humor och värme blandas den senaste forskningen inom beteendevetenskap med Morgans personliga klokskap om hur man på ett handfast sätt kan få en bättre arbetsmiljö eller livskvalitet i sitt eget liv. Morgan tar upp konflikter kopplat till ledarskap och kommunikation.

Negativa erfarenheter

Morgan Alling föreläser om att vända en negativ start i livet, med utgångspunkt från sin egen uppväxt som var fylld med svek, lögner, misshandel och utanförskap. Morgans resa från barnhemsbarn till en älskad artist har varit lång och brokig. Morgan berättar hur han lyckats se på sitt bagage som en fördel och styrka. Minnena kommer man aldrig ifrån, men man kan bli vän med sin historia.

Alternativa föreläsare

Jan Bylund & Mattias Lundberg Katarina Blom


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.