Susanne Birgersdotter

Den digitala entreprenören och appdrottningen Susanne Birgersdotter har grundat spelbolaget IGOTCHA och har mer än 20 appar i bagaget. Susanne är en omtalad entreprenör vars bolag lockat investerare som hotellmiljardären Petter Stordalen och deckarförfattaren Camilla Läckberg. Hur hamnar man på första plats i AppStore utan kunskap om programmering? Om det och mycket annat bjuder Susanne Birgersdotter på när hon föreläser om entreprenörskap, affärsutveckling och högt uppsatta mål.

Susanne är en sann entreprenörssjäl som blivit nominerad till Sveriges mäktigaste kvinnliga grundare. Allt närmast av en slump hemma vid köksbordet, då hon utan vare sig erfarenhet eller utbildning inom ämnet kom på att hon ville göra en app till sin dotter. Idag driver Susanne ett snabbt växande app-bolag som seglat upp på den internationella marknaden sedan de lyckades hamna på första plats i AppStore. Dessutom äger Susanne flera andra företag och har en ständig ström av kapitalstarka investerare på ingång. Hennes affärsidé är att utveckla, designa och leverera de största applikationerna till smartphone-användare över hela världen.

Susanne verkar i en mycket mansdominerad bransch där den kvinnliga spelaren är väldigt ovanlig. Detta bär självklart med sig sina utmaningar, men är främst något som Susanne sett som en fördel då det gett henne ytterligare drivkraft och en vilja att lyckas. Susannes mål är att utveckla sina bolag vidare, samt att genom bl.a. föreläsningar kunna inspirera andra – inte minst kvinnor – att våga ta steget ut i entreprenörskapet.

Susanne Birgersdotter menar att ”nyckeln till framgång är att ha självdistans nog att våga be om hjälp”, vilket hon på ett fint sätt också illustrerar med berättelser och exempel från sin egen verklighet. Under sina föreläsningar delar Susanne generöst med sig av tips och strategier för hur man kan hitta vägar fram, och nyckelpersoner att be om hjälp, trots att man är helt ny och inte har någon som helst kunskap om sitt affärsfält. Hon berättar om att hitta och behålla modet, lusten och visionen, trots ständig oro för konkurs, rädslan för misslyckanden och bakslag, och att gå in i investeringsmöten med högt huvud fast man själv vet hur desperat man egentligen är. Följ med på resan och låt dig inspireras!

Du ska anlita Susanne Birgersdotter när du/din verksamhet vill:

  • Inspirera till kreativitet och entreprenörskap
  • Ingjuta mod i åhörarna att våga tro på sina idéer
  • Leverera konkreta tips, idéer och ”pepp-talk” kring kvinnligt entreprenörskap

Susanne kan skräddarsy sina föreläsningar utifrån behov och önskemål. Här ser du några frågeställningar utifrån vilka Susanne ofta tar utgångspunkt när hon pratar:

  • Hur tar du dig fram som kvinna i en mansdominerad bransch? Konkreta tips och stragegier!
  • Hur kan man lyckas med sin idé utan några faktiska kunskaper om affärsfältet?
  • Vilka fallgropar bör man undvika och vilka terränger behöver man ta sig igenom för att landa i framgång?

Alternativa föreläsare

Nour El Refai


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.