Anna-Lena Brundin

Anna-Lena Brundin är en av Sveriges främsta och mest välkända stand-up-artister. Hon kan även titulera sig författare, sångerska, skådespelerska och föreläsare. Som komiker raljerar hon gärna frisk om bland annat åldersnojor, äktenskap och klimakteriet.

Anna-Lena Brundin fick sitt stora genombrott i Sverige som ena halvan av “Nancy & Carina” i tv-programmet “Daily Live” på 80-talet. På 90-talet var hon med i bland annat “Släng dig i brunnen” och “Söndagsöppet” samt gjorde egna TV-produktioner. De yngre generationerna känner igen henne från den älskade julkalendern “Mysteriet på Greveholm”.

Hon har deltagit i komikerkonstellationer såsom Omogna killar plus en kärring med Özz Nujen, Måns Möller och Patrik Larsson – och i En liten jävla kvinnorörelse med Ann Westin, Yvonne Skattberg och Zeid Andersson. På svenska Stand-up Galan 2004 blev Anna-Lena utsedd till årets kvinnliga komiker. Dessutom har hon en karriär som både författare till flera böcker och sångerska med Piaf, tango och country på skiva.

Anna-Lena är en skicklig svensk komiker och föreläsare. I sin föreläsning ”Kvinnligt, manligt, mänskligt” beskriver hon på ett underhållande sätt de olika roller som män och kvinnor har i olika situationer. Föreläsningen är en känslostorm, där humor, allvar och skratt blandas i en perfekt mix. Hennes framföranden är fyllda med energi, humor och värme. Anna-Lena är även en erfaren konferencier och moderator.

Med en förmåga att sätta fingret på ömma punkter känner många igen sig i hennes vardagliga betraktelser och tankar om bl.a. om ätstörningar, miljöengagemang och simultanförmåga. Hon berör också hälsofrågor – både den kroppsliga hälsan och den mentala hälsan. Med sitt intelligenta och ibland provocerande feministiska resonemang vinner hon publiken. Anna-Lena är vardagsfilosofen som når rakt in i hjärtat och blandar humor med allvar, skratt med eftertanke. Det är rappt, roligt och vasst.

Du ska anlita Anna-Lena Brundin när du/din verksamhet vill:

  • Ge åhörarna ett framförande fyllt med energi, humor och värme
  • Ha en säker, charmig, proffsig och rolig konferencier/moderator

Alternativa föreläsare

Ann Westin | Babben Larsson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.