Anna Rydgren

Jo, visst gjorde jag ett bra jobb igår, men det var ju igår. Snart märker de att jag är en bluff”.
Känns det här igen? Anna Rydgren vet precis vilka mekanismer som är i farten när sådana här tankar kommer. Tack och lov vet hon även hur vi kan bemästra den sortens känslor och istället lära oss att hitta bekräftelsen inifrån, punktera myterna om oss själva och börja vara de vi egentligen är.

Anna Rydgren arbetar på Mia Törnbloms utbildningsföretag MT ledarskap som ledarskapscoach och föreläsare. Hon har en bakgrund som musikalartist och skådespelare och har arbetat med både film och teater. Denna kombination gör henne till en dynamisk och medryckande föreläsare som det är lätt och roligt att lyssna på.

Annas fokus är självledarskap, självkänsla och ett starkt och balanserat inre. Hon hjälper dig att ta reda på vad du vill, önskar och drömmer om och hur du kan göra detta till verklighet. Hon ger dig strategier för hur du kan skala av och städa bort det som hindrar dig att leva i din fulla potential.

Målet med de metoder och strategier som Anna delar med sig av är att vi ska känna till och acceptera såväl våra styrkor som våra tillkortakommanden. Med en större kunskap om detta kan vi tydligare bli våra egna ledare, där vi tar ansvar för vårt mående. Vill du också bli din egen ledare? Är det dags att ta kommandot över din tillvaro?

Som föreläsare är Anna Rydgren en riktig energispridare som verkligen har mycket att ge. Hon är duktig på att se den enskilda deltagaren och på att verkligen ge allt för att leverera något för var och en att ta med sig hem. Anna ger dig konkreta tekniker och gör kunskaperna lättillgängliga och enkla att börja använda redan nästa dag.

Du ska anlita Anna Rydgren när du/din verksamhet vill:

  • Utvecklas som individer.
  • Stärka självkänslan och tryggheten hos personalen.
  • Satsa på ökad prestation genom ökat välbefinnande.

Anna kan skräddarsy sina upplägg efter era behov och önskemål. Kontakta gärna oss för att bolla idéer!

Alternativa föreläsare

Mia Törnblom | Susanne Canu


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.