Annika Sjöö

Annika Sjöö Föreläsare

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare

Annika Sjöö dansade in i våra hjärtan när hon i en tårdrypande final vann let’s dance med världens starkaste man Magnus Samuelsson! Det var även Annika som fick den stora äran att lära kronprinsessa Victoria och prins Daniel deras bröllopsvals.

Idag driver Annika företaget Healthy business Gbg med verksamhet inom träning, kost och hälsa. Hon är en mycket uppskattad föreläsare, programledare och bloggare. Annika har släppt tre kokböcker och två träningsböcker tillsammans med sin man som är personlig tränare!

Här är förslag på föreläsning med Annika Sjöö:

 • HELT ENKELT
  Att det inte behöver vara så krångligt att få till det där med en aktiv livsstil och att man med små medel kan göra STOR skillnad! Annika pratar om varför vi ska träna, vilka positiva effekter fysisk aktivitet medför och hur vi kan effektivisera vår träning och skapa utrymme för träningen i vår vardag. Vi behöver inte alltid avsätta massor av tid till träning!
  Detta är föreläsningen för dig som vill ha ny motivation och pepp till träning samt få smarta tips på hur du gör detta till en god vana.
 • TRÄNING, KOST & MOTIVATION
  Lyssna till en inspirerande föreläsning om träning, kost och motivation!
  Annika talar om vikten av fysisk aktivitet, hur du kan träna effektivt och skapa utrymme för träning i din vardag. Samtidigt som hälsomedvetenheten ökar växer också ohälsan mer och mer. Annika ger dig tips på hur du kan optimera din hälsa med hjälp av kosten samt berättar om sina bästa motivations

Sagt om Annika Sjöö

 • Uddevalla kommun är oerhört nöjda med Annika Sjöö då hon på ett inspirerande och mycket kunnigt sätt fångade publiken med sin föreläsning 'Träning Kost och Motivation'