Annika Sjöö

Annika Sjöö dansade in i våra hjärtan när hon i en tårdrypande final vann Let’s dance med världens starkaste man Magnus Samuelsson! Det var även Annika som fick den stora äran att lära kronprinsessa Victoria och prins Daniel deras bröllopsvals.

Idag driver Annika företaget Healthy business Gbg med verksamhet inom träning, kost och hälsa. Hon är en mycket uppskattad föreläsare, programledare och bloggare. Annika har släppt tre kokböcker och två träningsböcker tillsammans med sin man som är personlig tränare.

Annika Sjöö är utbildad idrottslärare, kostrådgivare samt gruppträningsinstruktör i flertalet olika träningsformer. Hon har vigt sitt liv åt det som hon brinner för mest – kost, träning och motivation.

Här är förslag på föreläsning med Annika Sjöö:

 • HELT ENKELT
  Att det inte behöver vara så krångligt att få till det där med en aktiv livsstil och att man med små medel kan göra STOR skillnad! Annika pratar om varför vi ska träna, vilka positiva effekter fysisk aktivitet medför och hur vi kan effektivisera vår träning och skapa utrymme för träningen i vår vardag. Vi behöver inte alltid avsätta massor av tid till träning!
  Detta är föreläsningen för dig som vill ha ny motivation och pepp till träning samt få smarta tips på hur du gör detta till en god vana.
 • TRÄNING, KOST & MOTIVATION
  Lyssna till en inspirerande föreläsning om träning, kost och motivation!
  Annika talar om vikten av fysisk aktivitet, hur du kan träna effektivt och skapa utrymme för träning i din vardag. Samtidigt som hälsomedvetenheten ökar växer också ohälsan mer och mer. Annika ger dig tips på hur du kan optimera din hälsa med hjälp av kosten samt berättar om sina bästa motivations
 • TANKA RÄTT– naturlig mat för hälsa och form
  I den här föreläsningen talar Annika om vikten av att äta ”ren” och naturlig mat. Du får ta del av Annikas personliga erfarenheter om hur hon själv uppnådde bättre hälsa och blev av med sina magproblem med hjälp förändring av sin kost. Annika pratar också om hur kosten påverkar vår hälsa och ger dig konkreta tips på hur du kan tänka.

Alternativa föreläsare

Ewa Meurk | Gunnar Söderström

Annika Sjöö föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Hälsa
tag copy 4 Created with Sketch. Kost
tag copy 4 Created with Sketch. Motivation
tag copy 4 Created with Sketch. Träning

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

 • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.