Anna Lindberg

Anna Lindberg – föreläsare – utbildare – inspiratör

”Mitt Bästa Jag – att få tillgång till mig själv!”

”Att prestera som bäst när det gäller som mest, utifrån mina förutsättningar!”

I 16 år samlade Anna Lindberg erfarenheter från elitidrotten, i medgångar såväl som motgångar. Hon startade sin karriär endast 14 år gammal och avslutade den som 30-årig tvåbarnsmamma. Det tog sin tid för henne att bli medveten om vad en karriär inom elitidrott kan bidra med som är värdefullt inte bara i idrottsvärlden, utan i många olika verksamheter.

Idag driver Anna tre olika bolag, är själv aktiv i näringslivet och har god insikt om vilka behov som finns. Sedan hon avslutade sin idrottskarriär har hon arbetat med utveckling av individer och grupper i olika branscher, vilket har bidragit till hennes ökade förståelse och förmåga att applicera erfarenheter och kunskap från idrotten till andra verksamheter.

Genom sina föreläsningar vill Anna Lindberg bidra med nya insikter och konkreta verktyg till åhörarna. Målet är att alla individer ska få ut sin fulla potential och må bra i livet, oavsett verksamhet, inriktning och mål. Att prestera på toppen av sin förmåga och samtidigt vara hållbar som individ ställer höga krav och går i högsta grad hand i hand. Allt hänger ihop i en komplex helhet – att skapa en god struktur och balans i livet är en förutsättning för att lyckas och samtidigt skapa värde.

Genom att lära sig identifiera särskilda tillfällen, då det krävs mer av oss individer, skapar vi förutsättningar att uppnå vår fulla potential. Enligt Anna kan vi inte alltid prestera på toppen av vår förmåga, men vi ska sträva efter att ha möjlighet att göra det vid de tillfällen då det förväntas av oss. Individer mår bra av att utvecklas – allt kräver ständig utveckling annars avvecklas det på ett eller annat sätt.

Anna menar att alla har ett eget ansvar, det gäller bara att hitta motivationen till att göra det. Det är ingen slump att vissa lyckas och andra inte, utan det krävs ett stort engagemang och hård ansträngning för att lyckas.

Anna Lindberg har tävlat i simhopp på internationell elitnivå i 16 år, och deltagit på fem olympiska spel, tagit sex EM guld, tre Junior-VM guld, fem 4:e platser på VM samt 73 SM-guld.

Du ska anlita Anna Lindberg om du vill:

Ta nästa steg i livet

Få ut din fulla potential

Bli Ditt bästa Jag

Få tips och verktyg till hur du ska förbli en hållbar individ

Få mer struktur i din vardag

Uppnå balans i livet

Få ut det bästa av dina medarbetare

Skapa en hållbar arbetsplats

Expertområden:

Struktur

Prestation

Balans i livet

Motivation

Bäst när det gäller

Inspiration

Personlig utveckling

Utveckling

Ständig förbättring

Förändringsarbete

Alternativa föreläsare

Leila Söderholm | Gunnar Söderström


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.