Jonas Bergqvist

Jonas Bergqvist bjuder på den senaste kunskapen om hur dina kost-, tränings- och livsstilsvanor påverkar din hälsa, och du får många praktiska verktyg med dig hem att omsätta direkt i din vardag. Han blandar humor med allvar, och vetenskap med anekdoter på ett lättsamt och tilltalande sätt.

Jonas Bergqvist är författare till tre böcker om hälsa, ofta med ett evolutionärt 360-gradigt perspektiv på människans fysiska, mentala och emotionella hälsa. Han har också skrivit utbildningsmaterial som används i kurser och yrkesprogram och utbildar exempelvis läkare, sjuksköterskor och andra vårdgivare i livsstilsmedicin. Jonas har också coachat hundratals individer inom kost, träning, hälsa och funktionsmedicin. Med djup kunskap, ett ödmjukt förhållningssätt och fokus på att leva sitt budskap är han en uppskattad föreläsare, och har anlitats av exempelvis Swedbank, NCC, Fabege, IKEA, Skatteverket, Region Stockholm och Rikspolisstyrelsen.

Välmående är ofta resultatet av att du gör tillräckligt bra på många områden, undviker perfektionism, är förlåtande mot dig själv och lär dig njutningens konst. Ett glatt sinne bor nämligen gärna i en glad kropp. Samtidigt gäller det att förstå hur din genetik och biologi krockar med det moderna samhället, och hur du därför kan navigera klokt och hållbart genom att undvika alla quick-fix-lösningar som översvämmar media.

Jonas Bergqvists föreläsningar kan både röra sig i en inspirerande bredd och ner i ett större kunskapsdjup beroende på önskemål och behov. Oavsett levereras en stor portion inspiration till att ta makten över sitt eget välmående.

Alternativa föreläsare

Sofia ”PT-Fia” Sjöström Martin Brunnberg

Jonas Bergqvist föreläser om...


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.