Mikaela Lauren

Mikaela Lauren är föreläsaren som delar med sig av ett oerhört gripande och inspirerande livsöde. Det får er att inse att ingenting är omöjligt så länge man är villig att kämpa tillräckligt hårt. Och att det går att vända de största motgångar till framgång.

Mikaela Lauren har en bakgrund som elitsimmare med bland annat 16 SM-guld och tre svenska rekord. När hon år 2004 lämnade simningen hamnade hon snett i livet, vilket resulterade i ett fängelsestraff för förvaring och distribution av dopingpreparat. Under tiden i fängelset studerade hon tränings- och näringslära samt ledde träningspass för andra intagna. Det blev startskottet för hennes karriär som personlig tränare och senare proffsboxare.

När Mikaela avtjänat straffet sadlade hon om till boxare, hon var då 30 år. Hennes talang i kombination med en oerhörd målmedvetenhet, kämparanda och stenhårt arbete resulterat i att hon år 2009 debuterade som proffsboxare. Idag har hela sex stycken VM-titlar!

Under tiden har Mikaela fått kämpa med att rentvå sitt namn och sin idrottskarriär efter fängelsestraffet. Mikaela Lauren är idag en mycket uppskattad föreläsare, tränare och inspiratör. Hon är även en stor förebild för många unga kvinnor. Mikaela har nominerats till det mycket prestigefulla Jerringpriset. Hon har deltagit i flera stora TV-program så som ”Mästarnas Mästare” och den egna dokumentärserien ”Den dömda världsmästaren”.

Bakom den tuffa ytan träffar ni en otroligt ödmjuk, driven och närvarande människa, som med sin unika livshistoria inspirerar er att hitta glöden att nå era mål. Mikaela visar varför vi måste lärdom av tidigare erfarenheter och inse att ingenting är omöjligt – ingen går oberörd efter att ha lyssnat på Mikaela Lauren.

Mikaela Laurens föreläsningar kan även kombineras med ett roligt och tufft träningspass, givetvis anpassat efter den nivå deltagarna befinner sig på – perfekt för er kick-off och teambuilding!

Alternativa föreläsare med liknande profil

Madeleine Vall Anna Lindberg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.