Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström har gått från att vara reklamare, via uppdrag som bloggare, skribent och manusförfattare, till att bli en välkänd Tv-personlighet och träningsprofil.

I SVT-programmet ”Svett och etikett”, vars första säsong sändes 2014, visade Kalle att träning kan vara något roligt och kravlöst, och något som är till för alla. I samband med programmet ”Gympaläraren” (2016) hyllades kalle för sitt engagemang i barn och ungdomars rörelse och träning, och belönades med en Kristallen-utmärkelse. Sedan dess har han gjort ett flertal TV-produktioner så som ”Kalles och Britas hälsoresa” och ”Hjälp, vi har köpt en bondgård!” tillsammans med sin fru Brita Zackari.

Kalle Zackari Wahlström är författare till boken ”Stark som en björn, snabb som en örn”, som uppmanar till att träning är något kul och okomplicerat.

I sin populära föreläsning med samma namn som boken talar Kalle om att man faktiskt inte behöver byta liv och sluta med allt annat roligt i livet för att ägna sig åt träning. Träning är nämligen inte exklusivt för de där i snabba, sportiga kläder med quinoa och keso på en armlängds avstånd. Träning är till för alla! Särskilt för dem som tycker om att äta hamburgare och dricka öl, som Kalle själv. Han menar att han inte är någon träningsperson, men att han ändå älskar att träna och att pressa sig så hårt han bara kan.

Kalle talar på ett inspirerande och underhållande sätt – helt befriat från pekpinnar – om hur man kan hitta sin egen träningsglädje, utan att nödvändigtvis vara en duktig typ som äter stenålderskost ur en glasburk varje dag.

Du/din organisation ska boka Kalle Zackari Wahlström när du/ni vill:

  • Bli stark som en björn och snabb som en örn!
  • Lyssna på en motiverande föreläsning, som förmedlar glädjen med träning och dess positiva effekter på vår psykiska och fysiska hälsa.
  • Ta del av Kalles avslappnade tränings – och hälsofilosofi och inspireras av hans befriande inställning till hälsa, träna hårt och ät vad du vill!

Kalle kan även bokas till träningspass samt som konferencier.

Alternativa föreläsare

Simon Sköld | Leila Söderholm

Fotograf: Ulrika Malm

Kalle Zackari Wahlström föreläser om...


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.