Bert Karlsson

Entreprenör, affärsutvecklare och f.d. riksdagsman!

Entreprenören, bokförläggaren och medieprofilen Bert Karlsson delar i sina föreläsningar med sig av sina med- och motgångar i livet.

Bert Karlsson är en av Sveriges mest kända människor. Under sin digra karriär har han rört sig genom svenskt näringsliv likt en kameleont ständigt på jakt efter nya utmaningar och affärsmöjligheter. Bert har gjort det mesta; han har ägt livsmedelsbutik, skivbolag, nattklubbar, nöjesparker och under 90-talet startade han det politiska partiet Ny Demokrati som satt i riksdagen mellan åren 1991-1994. Numera titulerar sig Bert bokförläggare, medieprofil men framförallt Entreprenör.

Hans skivbolag Mariann Grammofon har haft enorma framgångar med artister som Carola, Herreys, Barbados, Friends, Lena Ph för att nämna några.

Bert Karlsson är en sann entreprenör. Han har startat massor med företag. Allt har inte lyckats, men oavsett hur satsningarna gått har de givit många erfarenheter och dem delar Bert med sig av under sina föreläsningar. Förhoppningen är att inspirera andra till att satsa, för det är uppfinnarna och entreprenörerna som är Sveriges framtid!

Men vad är då ett lyckat framgångsrecept och vilket är Berts? Under sitt föredrag ger Bert tonvis med inspiration och delar oblygt med sig av sina fram- och motgångar och även om du aldrig haft en affärsidé så kommer du garanterat ha en efteråt! Med underbara anekdoter från sitt liv och med mycket humor och den typiskt “Bertska” rättframheten ger han ett mycket uppskattat och tänkvärt föredrag om hur du når dina drömmars mål.

Sagt om Bert Karlsson:

Att lyssna till Bert Karlsson är fascinerande. Bert är Bert och skäms inte för att säga sin åsikt. Bert har en åsikt om det mesta och alla har en åsikt om Bert. Lyssna till en kul och intressant föreläsning med en av Sveriges mest kända entreprenörer.

Bert Karlsson föreläser om:

  • Entreprenörskap
  • Marknadsföring
  • Drivkraft
  • Målsättning
  • Med- och motgångar
  • Inspiration

Alternativa föreläsare

Christer Olsson | Johan Dahl

Bert Karlsson föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. drivkraft
tag copy 4 Created with Sketch. Entreprenörskap
tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. företag
tag copy 4 Created with Sketch. företagande
tag copy 4 Created with Sketch. företagsledning
tag copy 4 Created with Sketch. företagsutveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Mål
tag copy 4 Created with Sketch. Målsättning
tag copy 4 Created with Sketch. Marknad
tag copy 4 Created with Sketch. Marknadsföring
tag copy 4 Created with Sketch. Varumärke

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.