My Gross

En närmare titt på My Gross CV visar en resa som börjar med hur hon blir en av de första anställda på butikskedjan Ordning & Reda, till att där lära upp franchisetagare och leda öppnandet av butiker runt om i värden, vara produktchef, inköpare, formgivare och slutligen landa som marknadschef. En lika stark som självklar utveckling och alltid med kunden i fokus. Via jobbet som cityledare för Hötorgscity inne i Stockholm fick My förtroendet att bli marknadschef för Skärholmen Centrum. Uppdraget i SKHLM var att vända det krisande köpcentrumet och hitta en gemensam riktning för butikerna, något som My och teamet gjorde med bravur.

I dag hjälper My företag och organisationer att stärka sina varumärken och öka sin försäljning, hon håller utbildningar och föreläsningar som är inspirerande och handfasta. Personalen är företagets bästa tillgång, oavsett bransch. My förklarar gladeligen varför utveckling av service alltid lönar sig.

Med sitt enastående engagemang är det svårt att inte ryckas med i Mys tempo. Hon är en lika intensiv lyssnare som entusiastisk problemlösare. Hon är lyhörd, medryckande, karismatisk och underhållande!

My Gross föreläsning:

Hör My förklara hur fantastiska möten mellan människor blir till lyckade relationer mellan säljare och deras kunder. Framgångsrika kundmöten finns i alla branscher som har en kund – vilket lyckligtvis nästan alla har.

Sagt om My Gross:

”My framför sitt budskap på ett tydligt och engagerande sätt. Hon är en inspirerande föreläsare. Genom sin långa och breda erfarenhet kring att arbeta med försäljning och varumärkesstrategi ger My många bra och levande exempel. Som åhörare får man många bra och användbara verktyg att arbeta vidare med.

En jättebra och inspirerande föreläsning om att bättre lyckas med att sälja sina idéer och/eller produkter. ”

–  Charlotte Westerberg, Kunskapsbyrån

”TACK för ditt fantastiska och inspirerande föredrag. Du är verkligen bra på att tala och framställa ditt ämne. Mycket enkelt, tydligt, innehållsrikt, viktigt OCH roligt. Jag har verkligen lärt mig mycket och jag kan med lätthet och glädje rekommendera dig för andra!!! ”

–  Kristina Forsman, Klubbmästare Föreningen Svenska Tonsättare

Alternativa föreläsare

Vanessa Leporati | Henrik Mattsson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.