My Gross

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare

En närmare titt på My Gross CV visar en resa som börjar med hur hon blir en av de första anställda på butikskedjan Ordning& Reda, till att där lära upp franchisetagare och leda öppnandet av butiker runt om i värden, vara produktchef, inköpare, formgivare och slutligen landa som marknadschef. En lika stark som självklar utveckling och alltid med kunden i fokus. Via jobbet som cityledare för Hötorgscity inne i Stockholm, fick My sedan förtroendet att bli marknadschef för Skärholmen Centrum. Uppdraget i SKHLM var att vända det krisande köpcentrumet och hitta en gemensam riktning för butikerna, något som My och teamet gjorde med bravur.

I dag hjälper My företag och organisationer att stärka sina varumärken och öka sin försäljning, hon håller utbildningar och föreläsningar som är inspirerande och handfasta. Personalen är företagets bästa tillgång, oavsett bransch, och My förklarar gladeligen varför utveckling av service alltid lönar sig.

Med sitt enastående engagemang är det svårt att inte ryckas med i Mys tempo. Hon är en lika intensiv lyssnare som entusiastisk problemlösare. Hon är lyhörd, medryckande, karismatisk och kul.

My Gross föreläsning:

Hör My förklara hur fantastiska möten mellan människor blir till lyckade relationer mellan säljare och deras kunder. Framgångsrika kundmöten finns i alla branscher som har en kund – vilket lyckligtvis nästan alla har.

Sagt om My Gross

  • Jag ville peppa aktörerna i Enköpings Centrum inför julhandel och med det lyckades My Gross över förväntan. Mys inlevelseförmåga samt hennes egna erfarenheter gjorde att åhörarna satt engagerade och inte ville missa en stavelse under föreläsningen. Föreläsningen blev välbesökt och det var en fröjd att se alla deltagare lämna salen med ny glöd i ögonen och med ett stort leende. Tack My Gross! - Charlotta Stenberg, Näringslivskoordinator Enköpings kommun