Kjell A. Nordström

Kjell A. Nordström är en väletablerad profil inom den internationella affärsvärlden och expert på den globala marknaden. Kjell är en mycket efterfrågad föreläsare både i Sverige och i Europa. Han känns igen för sin dynamiska talarstil och har föreläst i över hundra länder.

Många multinationella företag har anlitat Kjell som rådgivare och konsult. Han har tidigare arbetat som forskare och lärare vid Institute of International Business vid Handelshögskolan i Stockholm.

Kjells tes är att den tid vi lever i är unik; att vi högst troligt bara befinner oss i början av den snabbaste affärsutvecklingen sedan 1850-talet. Hans expertis är främst inriktad på företagsstrategi, multinationella företag och globalisering.

Kjell A. Nordström är utbildad ekonomie doktor. Han är författare till fem böcker samt ett stort antal artiklar om sin forskning kring multinationella företag och affärsvärlden. Tillsammans med Jonas Ridderstråle har Nordström skrivit den bästsäljande boken ”Funky Business”. Boken har sålts i drygt en miljon exemplar och översatts till 39 språk. Den har även uppmärksammats av bland annat nyhetskanalerna CNN och CNBC samt ett flertal magasin och tidningar.

I januari 2021 utkom hans senaste bok, skriven tillsammans med Per Schlingmann, ”Corona Express: En liten bok om världen efter pandemin”. I boken beskriver författarna varför pandemin kan ses som en tidsmaskin. Inom vissa områden, som digitaliseringen, tar vi sjumilakliv framåt i tiden. Inom andra förflyttar vi oss bakåt. Vilka förändringar blir varaktiga och vilka kommer att klinga av? Hur kan vi agera för att ta vara på de möjligheter som uppstår?

Kjell är ingen ordinär affärsguru – han levererar sitt revolutionerande budskap på ett revolutionerande sätt. Hans engagemang är lika stort oavsett om det handlar om en keynote på en stor konferens eller en mindre workshop för ledningsgruppen. I sina föreläsningar talar han med stor inlevelse och dynamik. Han fångar publiken genom en blandning av sin breda akademiska kunskap och sin karismatiska personlighet.

Vid sidan av sina uppdrag som talare är Nordström även aktiv som investerare och entreprenör, samt driver en framstående Shakespeare-teater.

År 2019 tilldelades Kjell A. Nordström den ärofyllda titeln ”Årets Talare – Hederpris” med motiveringen:

”Årets Hederspristagare banade vägen och visade att även föreläsare från ett litet kallt land långt upp i norr kunde vara internationella talarstjärnor i världsklass. Kjell A. Nordström har flera gånger om toppat listorna på de mest efterfrågade talarna i näringslivet runt om i världen. Med en internationell boksuccé i bagaget, banbrytande innehåll och en fantastisk retorik och karisma, tog han föreläsarvärlden med storm.”

 Förslag på aktuella föreläsningar med Kjell A. Nordström

* De-globalization

* The empty metropolis

* Beyond the pandemic

* Pandenomics

* The Time Machine – how 2020 became 2030

Alternativa föreläsare

Stefan Engseth Vanessa Leporati


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.