Kjell A. Nordström

Kjell A. Nordström är en väletablerad profil inom den internationella affärsvärlden, expert på den globala marknaden, och en mycket efterfrågad föreläsare både i Sverige och i Europa. Han känns igen för sin dynamiska talarstil, och har föreläst i över hundra länder.

Många multinationella företag har anlitat honom som rådgivare och konsult, och han har tidigare arbetat som forskare och lärare vid Institute of International Business vid Handelshögskolan i Stockholm.

Kjells tes är att den tid vi lever i är unik; att vi högst troligt bara befinner oss i början av den snabbaste affärsutvecklingen sedan 1850-talet. Hans expertis är främst inriktad på företagsstrategi, multinationella företag, och globalisering.

Kjell A. Nordström är utbildad ekonomie doktor och författare till fyra böcker samt ett stort antal artiklar om sin forskning kring multinationella företag och affärsvärlden. Tillsammans med Jonas Ridderstråle har Nordström skrivit den bästsäljande boken ”Funky Business” som sålt i drygt en miljon exemplar, översatts till 39 språk och uppmärksammats av bland annat nyhetskanalerna CNN och CNBC, såväl som ett flertal magasin och tidningar.

Kjell är ingen ordinär affärsguru – han levererar sitt revolutionerande budskap på ett revolutionerande sätt. Hans engagemang är lika stort oavsett om det handlar om en keynote på en stor konferens, eller en mindre workshop för ledningsgruppen. I sina föreläsningar talar han med stor inlevelse och dynamik, och fångar publiken genom en blandning av sin breda akademiska kunskap och sin karismatiska personlighet.

Vid sidan av sina uppdrag som talare är Nordström även aktiv som investerare och entreprenör, samt driver en framstående Shakespeare-teater.

År 2019 tilldelades Kjell A. Nordström den ärofyllda titeln ”Årets Talare – Hederpris” med motiveringen:

“Årets Hederspristagare banade vägen och visade att även föreläsare från ett litet kallt land långt upp i norr kunde vara internationella talarstjärnor i världsklass. Kjell A. Nordström har flera gånger om toppat listorna på de mest efterfrågade talarna i näringslivet runt om i världen. Med en internationell boksuccé i bagaget, banbrytande innehåll och en fantastisk retorik och karisma, tog han föreläsarvärlden med storm.”

 Förslag på aktuella föreläsningar med Kjell A. Nordström

* De-globalization

* The empty metropolis

* Beyond the pandemic

* Pandenomics

* The Time Machine – how 2020 became 2030

Alternativa föreläsare

Stefan Engseth Vanessa Leporati


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.