Johan Dahl

Johan Dahl inspirerar och utmanar sina lyssnare genom sina ämnen kring personligt ledarskap, personligt ansvar och personlig kommunikation. Med sin egen bakgrund och erfarenhet ger han exempel på hur verkligheten kan se ut och kryddar detta med värme och humor. Vi känner igen oss, vi skrattar, vi rörs till tårar.

Många känner igen sig i de utmaningar som Johan har levt och de exempel som han berättar om. Hans referenser talar sitt tydliga språk. Publiken blir varm och hoppfull av hans budskap och vill vara med och ändra attityder, vanor och beteenden.

Johan Dahl har startat och drivit ett 10-tal bolag där han lärt av både med- och motgångar. Att få dela erfarenheter och utmaningar med Johan är ”på riktigt” eftersom han verkligen vet vad han pratar om. Johan verkar även som processledare, förändringsledare och personlig coach. Johan brinner för att hjälpa människor att växa och organisationer att utvecklas. Det är när människor MÅR BRA som företag GÅR BRA.

Johan är framröstad till en av Sveriges populäraste föreläsare 2019, 2020, 2021 och 2022 (Eventeffect Topp 100) och han är en av ytterst få talare som fått utmärkelsen ”Platinum Speaker” (Speakerrating.com). Två gånger har han utsetts till Årets Mentor och Ung Företagsamhet har korat Johan till Årets Rådgivare. Johan har skrivit tre böcker.

Du ska anlita Johan Dahl när du/din verksamhet vill:

  • Förbättra kommunikationen, ledarskapet och samarbetet på ett sätt som både känns i kroppen och som syns på sista raden.
  • Öka energin och engagemanget genom en mental och känslomässig vitamininjektion som gör skillnad även efter föreläsningen.
  • Att det både blir snack OCH verkstad.

Johan Dahl kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på föreläsningar:

VÅGA VÄGRA LÅGKONJUNKTUR – VINNANDE STRATEGIER I OROLIGA TIDER

Det är oroliga tider. Snabba kast i omvärlden utmanar oss både personligt och professionellt och är du företagare eller ledare ställs du inför vägval och beslut som kan vara helt avgörande.

Samtidigt kan vi lära av historien och se vad som har fungerat bra i tidigare lågkonjunkturer och andra kriser. I den här föreläsningen får du de konkreta strategierna och tipsen som du kan omsätta i handling direkt!

  • Nya perspektiv på kommunikation – det här har du nog inte tänkt på tidigare, större påverkan än du kan ana!
  • Vanliga misstag – undvik dessa och spara massor av tid, energi och pengar!
  • Vinnande strategier i oroliga tider – om det nu finns ett recept, vilket är det?
  • 4 konkreta tips som gör skillnad direkt!

För vem?

För dig som vill ha nya perspektiv tillsammans med en mental och känslomässig vitamininjektion. Du vill bli berörd, inspirerad och få med dig konkreta verktyg som hjälper dig och din organisation att MÅ BRA och GÅ BRA även i utmanande tider.

3 X T – NYCKLAR TILL HÅLLBAR FRAMGÅNG OCH BÄTTRE RESULTAT

Framgång, kommunikation och ledarskap. Vad skulle mer T innebära för dig och ditt team?

SÄLJ MINDRE OCH DUBBLA DIN FÖRSÄLJNING

Personlig försäljning. Alla säljer. Alltid. Frågan är hur bra vi är på det och hur vi kan bli bättre.

TA DET PERSONLIGT

Inspiration och personlig utveckling. Om hur vi kommunicerar, skapar personlig framgång och tar personligt ansvar.

MULTITASKING – NYCKEL TILL FRAMGÅNG ELLER BARA KORKAT?

Personlig effektivitet. Om hur vi gör för att få mer gjort med mindre ansträngning.

FÖRETAG, FRAMTID OCH FRAMGÅNG

Success Factor Modeling™. Hur gör moderna organisationer för att skapa personligt engagemang, motivation, personligt ansvar, vinnande team och uthållig framgång?

Alternativa föreläsare

Eric Thyrell


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.