Johnny Sundin

Moderator, konferencier, föreläsare
Johnny Sundin

Johnny Sundin

Moderator, konferencier, föreläsare
08-692 95 90
info@talkingminds.se

Johnny Sundin

Moderator

Som moderator kan Johnny Sundin, tack vare sin gedigna erfarenhet, tryggt hantera alla tänkbara och otänkbara situationer. Hans förmåga att förmedla glädje och skapa tydlighet gör det njutbart för åhörarna att följa med på resan. Johnny vet precis hur man som moderator kan bygga upp ett bra flöde – så att den röda tråden blir självklar och tydlig. Även hur man kan få växelverkande kommunikation – med intressanta och personliga intervjuer – utan att bombardera alla hjärnor med för mycket information och stirriga PowerPoint-bilder. Om man önskar kan Johnny hjälpa till redan i planeringsfasen med saker såsom ett smart körschema, eller tankar och idéer kring kärnbudskapets utformning. Resultatet: Ett möte man minns – och som känns. Johnnys humor och personliga touch ingår alltid.

Som Johnny ser det så är varje möte och konferens är en unik världspremiär. En specialdesignad föreställning som bara genomförs en gång. Ett direktsänt och unikt tillfälle som därför är extra viktigt att förvalta på bästa möjliga sätt. Det måste klaffa med alla programpunkter, talare, bildflöden och budskap. Samtidigt som det skall vara både klokt och inspirerande. Toppnivå på allt, helt enkelt!

 

Föreläsare

Johnny Sundin är också otroligt uppskattad för sina underhållande och interaktiva föreläsningar. Han tar med sina åhörare på mentala upptäcktsfärder i ett personligt och unikt format av kunskap, visuell retorik, analys och glädje. Han har en unik, humoristisk och tydligt visualiserande berättarstil. Johnny har en bakgrund inom event, media, möten, projektledning och kommunikation och har utifrån dessa erfarenheter och kunskaper byggt två riktigt vassa föreläsningskoncept:

 

ÄLSKA DET DU INTE VET – ÄNNU!
– om förändringslust och kreativt tänkande

En framåtdrivande föreläsning, fylld av scenisk kreativitet, interaktiva övningar och träffsäker humor. Det handlar om att både acceptera och omfamna det faktum att framtiden bara kan mötas på ett sätt –
med mod, vidöppna ögon och mesta möjliga nyfikenhet! Ni kommer inspireras och få kunskaper om hjärnan, moderna tankestrategier och reflektioner kring våra mänskliga beteenden. Och vikten av att hålla sig öppen och nyfiken i sitt tänkande. Helt enkelt att lära sig älska det man inte vet – ännu!

FRAMTIDSPLANETEN!
– trendspaning i ett universum av möjligheter

Vilka blir de nya globala vanorna och närodlade livsmönstren när apparna styr, bilarna kör själva och insekter ingår i basfödan? Hur kan kreativitet och adaptivt tänkande växla ut goda beteenden och en hållbar planet bland nya innovationer, vakuumtåg och digitaliseringens alla sprudlande affärsmodeller?

En inspirerande föreläsning där trendspanaren och inspiratören Johnny Sundin tar oss med på en tankeväckande resa in i våra framtida liv. Mönsterjakt, spaningar och innovationer från det spännande gränslandet mellan framtid och nutid. Mellan analogt och virtuellt. Mellan nanoteknik och astronomiska perspektiv. Häng med!

 

Nyckelord:
Föreläsare – Inspiration – Konferencier – Moderator – Kreativitet – Motivation