Mats Lewan

Mats Lewan är författare, futurist och forskningsanalytiker. Om du behöver skapa ‘sense of urgency’ kring digitalisering är han ett givet val. Med en bakgrund som mångårig teknikreporter och civilingenjör, och med en djup kunskap om innovation visar Mats Lewan hur teknik och digitalisering förändrar förutsättningarna för allt — för företag, individer och samhälle — i en ständigt accelererande takt.

När du brottas med att hänga med i digitaliseringen kastar han dig in i digitaliseringens andra våg, där teknik som AI, Internet of Things, kognitiv automation och Blockchain medför större förändringar i världen än någon tidigare teknik. Med sin djupa teknikkunskap vet Mats Lewan precis vad han pratar om, samtidigt som han fokuserar på konsekvenserna i våra yrkes- och privatliv. Det kan handla om:
• Hur ledarskap måste förändras i en digital värld.
• Vilka nya affärsmodeller som krävs när de gamla går i kras.
• Hur organisationer måste anpassa sig till digitala arbetssätt.
• Hur individer kan välja rätt väg i en tid av stark förändring.

Med gedigen kunskap om metoder för digital transformation kan Mats Lewan koppla föreläsningarna till konkret förändringsarbete i företag och organisationer. Som föreläsare har han fördel av en stark humanistisk ådra och scenvana som musiker och artist. Hans talarstil är lättsam, inspirerande och medryckande, samtidigt som föreläsningarna ger värdefull förståelse och manar till eftertanke.

Mats Lewans redogörelse för vad vi har framför oss de närmaste decennierna är både överraskande och hisnande. Samtidigt är han hoppfull och visar hur vi kan förbereda oss för förändringen och dra nytta av de enorma möjligheter den erbjuder. Föredragen är skräddarsydda för att vara relevanta för åhörarna.

Mats Lewan föreläser på svenska, engelska och italienska.
Alternativa föreläsare

Mats Lewan föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Digitalisering
tag copy 4 Created with Sketch. Filosofi
tag copy 4 Created with Sketch. Framtid
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Kommunikation
tag copy 4 Created with Sketch. Kultur
tag copy 4 Created with Sketch. Mål
tag copy 4 Created with Sketch. Management
tag copy 4 Created with Sketch. Organisation
tag copy 4 Created with Sketch. Psykologi
tag copy 4 Created with Sketch. Sociala medier
tag copy 4 Created with Sketch. Vetenskap

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.