Anna Bellman

Anna Bellman Konferencier

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare, Moderator

Hur vet du att din publik, oavsett om den är stor eller liten, tar till sig det du vill säga? Att få ett möte, en presentation eller en säljpitch att verkligen nå fram, skapa förändring eller inspiration, kräver en del. Anna Bellman ger på ett interaktivt och lustfyllt sätt konkreta tips som får dig att inse vad som fungerar till vem.

Anna Bellman är en mycket erfaren föreläsare, moderator och talartränare med stor erfarenhet av marknads- och kommunikationsfrågor. Hon började som journalist inom radio och TV och arbetade under flera år som marknads- och kommunikationschef både inom it- och fastighetsbranschen. Hennes erfarenhet av ledande position i näringslivet och av att själv ha drivit bolag, kombinerat med hennes journalistiska ådra och vana av direktsändningar, gör henne unik. Hon förstår ledarens svåra kommunikationsutmaningar och komplexiteten att leverera rätt budskap så att alla hänger med.

Att arbeta med möten och konferenser är att arbeta med förväntan. Det ska levereras något som besökarna både ska inspireras och bli motiverade av så att det sker en förändring på hemmaplan. Det är den stora utmaningen. Anna älskar att tillsammans med kunden arbeta med mötet så att de mål som satts upp också nås. Med råge. Målet är att alltid överträffa förväntningarna.

Anna Bellman vet vad som fungerar när. Oavsett om det är som föreläsare, moderator, konferencier eller debattledare ger Anna en proffsig och lustfylld guldkant på ditt evenemang.

Anna är certifierad i kommunikationsverktyget Insights Discovery och medlem i ATD – Association for Talent Development.

Du ska anlita Anna Bellman när du/din verksamhet vill:

 • Skapa en närvaro och öppenhet hos publiken.
 • Få användbara och konkreta tips inom presentationsteknik och personlig kommunikation.
 • Ha en proffsig och lustfylld guldkant på ditt evenemang.

 Anna Bellman  kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Exempel på föreläsningar:

 • Släpp retoriken – fokusera på publiken
  Oavsett om du ska hålla ett tal, en presentation eller en säljpitch så vill du nå fram, och helst slippa obehaget så många känner inför att tala inför andra. Få en boost och många användbara tips under en energifylld föreläsning om presentationsteknik som fungerar.
 • Det kommunikativa ledarskapet.
  Hur du kommunicerar det svåra och komplexa. Och när allt förändrar sig i en rasande takt – hur du får med dig andra på resan.
 • Skulle du köpa dig själv?
  Hur du ger ett gott intryck för att få andra att vilja köpa dina idéer, tankar, produkter och tjänster.
 • Människor är olika – kommunicera därefter
  Hur ser din personprofil ut och hur uppfattas du av andra? Lär dig vad som skiljer oss åt, de fyra olika temperamenten, hur olika människor kommunicerar och vad du kan göra för att verkligen nå fram – till alla.
 • Fånga de kritiska första 5 minuterna
  Tips på hur du fångar din publik de första kritiska minuterna och får dem att vilja höra mer.

Sagt om Anna Bellman

 • Vilken förmån att få träffa Anna Bellman och bli coachad av någon som är så professionell, varm och inspirerande. Genom konkreta tips om allt från innehåll, disposition till hur man fångar publiken lärde Anna mig att med rätt attityd och mycket förberedelse så går allt. Med smittande glädje och stort engagemang coachade Anna mig från en ’nära döden’-känsla inför att gå upp på scen till en förväntansfull glädje över att få kliva fram och förmedla mitt budskap. – Ulli Söderberg, ekonomichef Svensk Fastighetsförmedling