Mathias Härenstam

Öka intäkter och lönsamhet med emotionell intelligens 

Med en imponerande bakgrund av att ha tiodubblat ett företags omsättning på bara sex år och kraftigt ökat lönsamheten för över 100 företag, utmanar Mathias konventionella sätt att se på försäljning och kundrelationer. Som expert på emotionell intelligens och hållbar tillväxt erbjuder han unika insikter i att skapa genuina kundupplevelser och bygga verklig lojalitet. Genom att förstå och anpassa sig till nya kundbeteenden inspirerar Mathias till förändring och visar hur ett starkt kundfokus och en djupgående förståelse för emotionell intelligens kan öka både intäkter och lönsamhet.  

Presentation

I en värld där konkurrensen ständigt blir tuffare och kundförväntningarna är högre än någonsin, sticker Mathias ut som en banbrytande ledare. Han är inte bara en föreläsare; han är en person som transformerar företag genom att omvandla strategier till konkreta beteendeförändringar för hållbar tillväxt med hjälp av emotionell intelligens. Som strategisk rådgivare har han hittills hjälpt över 100 företag att på 12 månader få en genomsnittlig lönsamhetsökning på 193 % och en omsättningsökning på 35 %. 

Som certifierad expert inom emotionell intelligens, affärsarkitektur, styrelsearbete och framtidsstrategi är hans föreläsningar inte bara presentationer; de är upplevelser. Han utmanar åhörarna att tänka om, att ifrågasätta det givna och att utforska vad som verkligen håller dem vaken om nätterna. Genom att engagera publiken i reflektion och diskussion, lyfter Mathias fram betydelsen av att vara genuin och att våga sticka ut för att skapa meningsfulla kundrelationer och upplevelser. 

Mathias strävar efter att skapa en värld där vi slutar sälja och istället får kunden att vilja köpa. Hans föreläsningar riktar sig till ledningsgrupper, styrelser och hela organisationer som strävar efter att öka kundlojaliteten och skapa köpupplevelser i världsklass. Mathias motto: Våga vara annorlunda, våga vara genuin. I en värld där alla strävar efter att passa in, är det de som vågar vara annorlunda som verkligen sticker ut. 

Därför skall du boka en föreläsning med Mathias Härenstam: 

Bevisade resultat: Mathias har personligen tiodubblat ett företags omsättning på sex år och hjälpt över 100 företag att kraftigt öka sin lönsamhet. Hans förmåga att omsätta teori till praktik har resulterat i betydande framgångar för de företag han arbetat med. 

Engagerande presentationer: Känd för sin inspirerande, humoristiska och övertygande stil på scenen, skapar Mathias en unik och minnesvärd upplevelse för sin publik, vilket säkerställer att varje föreläsning inte bara är informativ utan även engagerande och motiverande. 

Anpassade insikter: Mathias fokuserar på att leverera skräddarsydda föreläsningar som möter varje organisations unika behov och utmaningar. Han använder sin omfattande kunskap för att erbjuda praktiska lösningar som är direkt tillämpliga på ditt företags specifika situation. 

Kundfokus och förståelse för nya kundbeteenden: Mathias hjälper organisationer att förstå och anpassa sig till föränderliga kundbeteenden och att skapa starka, lojala kundrelationer genom emotionell intelligens. 

Sagt om Mathias 

”Mathias är en skarp och verkligen inspirerande coach, tränare och affärsutvecklare med starkt fokus på områden som säljutveckling, säljstrategi och social selling. Mathias är grundlig och mycket duktig på att kommunicera med olika typer av människor. Jag kan varmt rekommendera Mathias som utbildare, föreläsare eller inspiratör.”
– Johan Jacobsson (VD på Sylog)

“Alla skulle behöva en Mathias Härenstam för han har verkligen framgångsrecept på hur du kan stärka och utveckla försäljning både operativt och strategiskt. Han är som en drog du inte vill bli av med “
– Marie Forsberg, (Chief Commercial Officer Learnifier)
 

Föreläsnings-/utbildningsteman och rubriker

Den hybrida kundresan: Gör emotionell intelligens till din största konkurrensfördel 

I en tid där kundernas förväntningar och beteenden ständigt förändras, är det avgörande att förstå och anpassa sig till den hybrida kundresan. I denna föreläsning visar Mathias hur du kan använda emotionell intelligens för att inte bara möta dessa förändrade förväntningar utan också överträffa dem. Genom praktiska exempel och interaktiva övningar lär du dig att skapa starkare och mer genuina kundrelationer som ger en bestående konkurrensfördel. 

Hållbarhet som affärsdrivare: Hur du gör de nya förväntningarna på hållbarhet till din främsta intäktsdrivare 

Hållbarhet är inte längre bara ett modeord utan en nödvändighet för långsiktig framgång. I denna föreläsning delar Mathias med sig av strategier och insikter om hur företag kan integrera hållbarhet i sina affärsmodeller och använda det som en drivkraft för tillväxt. Du får lära dig hur du kan omvandla hållbarhetsutmaningar till möjligheter och göra hållbarhet till en central del av din företagskultur och affärsstrategi. 

Hur du slutar sälja och istället får kunden att vilja köpa: Bygg genuina relationer som varar 

I en värld där kunderna är mer informerade och krävande än någonsin, räcker det inte längre med traditionell försäljning. Mathias visar hur du kan sluta sälja och istället skapa en miljö där kunden själv vill köpa. Genom att fokusera på emotionell intelligens och genuina relationer, lär du dig tekniker för att engagera kunder på en djupare nivå och bygga lojalitet som varar över tid. 

Vågar jag hålla handen: Min personliga resa mot att sticka ut och omfamna min identitet 

Denna inspirerande föreläsning tar dig med på Mathias personliga resa, från att försöka passa in till att våga sticka ut och omfamna sin unika identitet. Med insiktsfulla berättelser och konkreta exempel visar Mathias hur man kan övervinna rädslor och hinder för att bli den mest autentiska versionen av sig själv. Föreläsningen ger dig verktyg och mod att våga vara annorlunda och att använda din unika identitet som en styrka i både personliga och professionella sammanhang. 

 Alternativa talare

PG Wettsjö | Eric Thyrell


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.