Barbro Fällman

Barbro Fällman är en av Sveriges främsta retoriker. Hon anlitas kontinuerligt som expertkommentator i radio och TV när politiska uttalanden ska analyseras. Men framförallt jobbar Barbro med att utbilda och föreläsa, något som hon verkligen brinner för. Lovorden haglar över henne varje gång hon mött en publik, och det med all rätt.

Det är otroligt inspirerande att se hur skicklig Barbro är i konsten att tala, hur hon fångar in och trollbinder sina åhörare, samt med vilken kraft hon lyckas förmedla sitt budskap. Och det bästa av allt är att hon är minst lika duktig på att lära konsten vidare. Som föreläsare är Barbro engagerande, pedagogisk och genomtänkt i sitt upplägg. Kunskapen blir påfallande konkret och användbar, redan nästa dag. Om du vill bli en vassare retoriker ska du lära dig av mästaren – här har ni henne!

Barbro har en bakgrund som lektor och språkforskare men arbetar sedan över 20 år tillbaka främst som föreläsare och expert inom retorik och internationell kommunikation. Varje år delar hon ut Det stora retorikpriset, vilket hon instiftade 2008. Dessutom hörs hon veckovis i podcasten Retoriskt!. Utöver detta är Barbro författare till ett flertal uppskattade böcker i ämnet.

Oavsett om du ska tala inför små eller stora grupper, delta på möten och argumentera för din sak eller vinna viktiga förhandlingar har du oerhört stor nytta av att vara en duktig retoriker. Språk är makt och att kunna kommunicera med kraft, pondus och övertygelse är en otrolig tillgång. Gör den till din!

Du ska anlita Barbro Fällman när du/din verksamhet vill:

  • Bli skickligare på förhandlings- och argumentationsteknik.
  • Kunna göra riktigt vassa framföranden, både inför små och stora grupper.
  • Kommunicera övertygande med trygghet & pondus.

Barbro Fällman kan skräddarsy upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på hennes teman:

  • RETORIK & ARGUMENTATIONSTEKNIK – Konsten att påverka, övertala & få andra att lyssna.
  • PRESENTATIONSTEKNIK – Så bygger du upp ett riktigt bra tal, framförande eller presentation, steg för steg.
  • KOMMUNICERA MERA – Få genomslagskraft med professionell och stark kommunikation.

Alternativa föreläsare

Kattis Ahlström | Anna Bellman


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.