Kattis Ahlström

Kattis Ahlström

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare, Moderator, Konferencier

Kattis Ahlström är journalist och en av våra mest folkkära och uppskattade radio- och TV-personligheter. Hon har bl.a. varit program­ledare för Nyhetsmorgon, Uppdrag granskning och Melodi­festivalen. År 2005 tilldelades hon TV-priset ”Kristallen” för årets kvinnliga programledare. Dessutom har Kattis ett stort socialt engagemang och har bl.a. varit generalsekreterare på BRIS.

Med sina rika erfarenheter, stora rutin och varma personlighet blir Kattis den ultimata moderatorn, konferencieren eller debattledaren. Genom att blanda allvar och humor på ett träffsäkert sätt lyckas hon charmera all slags publik. Hon är engagerad, proffsig, trygg och ger ditt arrangemang det där lilla extra som gör den stora skillnaden!

Kattis är också en uppskattad föreläsare som bjuder generöst och inlevelsefullt på sina klokheter och lärdomar. Hon gör såväl kortare föreläsningar som hela utbildningsdagar och brinner för att sprida kunskap och inspirera, oavsett format. Kattis uppskattas särskilt som föreläsare på teman som kommunikation, medieträning, samt konsten att tala, presentera och framföra ditt budskap.

Du ska anlita Kattis Ahlström när du/din verksamhet vill:

 •  Ha en kunnig, trygg och färgstark konferencier som ger arrangemanget lite extra guldkant
 • Lära er mer om kommunikation och hur man bäst framför sitt budskap
 • Ha en debattledare som skapar dynamik och samtidigt håller den röda tråden

Kattis Ahlström kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Nedan ser du exempel på föreläsningar:

 • Kommunicera med lust och självförtroende
  Tips och råd för hur du kan hitta ett tydligt och personligt sätt att kommunicera på.
 • Bli en bättre talare/presentatör
  Heldagsutbildning i liten grupp. Garanterad utveckling!
 • Medieträning och samtalsträning
  Att kunna svara på frågor och ställa rätt frågor, oavsett situation, kan vara helt avgörande. Viktigt både i externa möten, med arbetsgruppen, eller mot media.