Hasse Carlsson

Hasse Carlsson Arbetsglädje

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare

Hasse Carlsson har ett förflutet inom försäljning och specialpedagogik. Han arbetar sedan 15 år tillbaka som en mycket uppskattad föreläsare och konsult inom kommunikation, medarbetarskap och ”arbetsplatskulturer”. Hasse är noggrann med att det han lär ut faktiskt ska leda till tydliga resultat, och har därför stort fokus på konkreta verktyg och metoder. Hasse anlitas av en mängd olika branscher och verksamheter, alltid i syfte att få grupper att inspireras till att arbeta smart, och ännu smartare, tillsammans.

Förslag på föreläsning med Hasse:

Jobbar vi ihop, eller bara samtidigt?
Får den meningen dig att le? Kanske skratta till lite? Den väcker ofta en sån reaktion hos läsaren. Men fundera på riktigt, låt det landa ordentligt. Hur är det för dig och dina kollegor egentligen? Jobbar ni ihop?

Tempot är högt och uppgifterna många – så ser dagens arbetsro ut. All energi vi har behöver vi ge till kunden, och samtidigt ska vi må bra, utvecklas och skapa resultat. Gärna snabbt och hela tiden också. Viljan finns hos så många av oss, men hur gör jag?

Ta del av Hasses energifyllda föreläsning kring kommunikation, samarbete och medarbetarskap. Lär dig mer om hur vi kan skapa det resultat som förväntas av oss på våra arbetsplatser och samtidigt skapa en kultur där vi trivs och tar eget ansvar. På vilket sätt kan vi öka både arbetsglädjen och lönsamheten genom att inte bara jobba samtidigt, utan faktiskt ihop? Med Hasse får du garanterat med dig konkreta tips. Verktyg för hur du kan skapa och bibehålla goda relationer – till dina kunder, kollegor, till din chef, (även med de som kanske inte är dina favoriter), och på så sätt må bättre själv. Genom ett starkare mer välmående medarbetarskap kan vi nå helt nya resultat, både individuellt och för hela verksamheten. Det har vi alla att vinna på!

Du ska anlita Hasse Carlsson när du/din verksamhet vill:

  • Stärka arbetsglädjen, medarbetarskapet och samarbetet på din arbetsplats
  • Förbättra kommunikationen och få alla att dra åt samma håll, mot samma mål
  • Öka lönsamheten genom delaktighet och viljan att bidra