Hasse Carlsson

Hasse Carlsson har ett förflutet inom försäljning och specialpedagogik. Han arbetar sedan närmare 20 år tillbaka som en mycket uppskattad föreläsare och konsult inom kommunikation, medarbetarskap och arbetsplatskultur. Hasse är noggrann med att det han lär ut faktiskt ska leda till tydliga resultat, och har därför stort fokus på konkreta verktyg och metoder. Hasse anlitas av en mängd olika branscher och verksamheter, alltid i syfte att få grupper att inspireras till att arbeta smart, och ännu smartare tillsammans.

Förslag på föreläsning med Hasse Carlsson:

Jobbar vi ihop, eller bara samtidigt?
Får den meningen dig att le? Kanske skratta till lite? Den väcker ofta en sådan reaktion hos läsaren. Men fundera på riktigt, låt det landa ordentligt. Hur är det för dig och dina kollegor egentligen? Jobbar ni ihop?

Tempot är högt och uppgifterna många – så ser dagens arbetsro ut. All energi vi har behöver vi ge till kunden, och samtidigt ska vi må bra, utvecklas och skapa resultat. Gärna snabbt och hela tiden också. Viljan finns hos så många av oss, men hur gör jag?

Ta del av Hasse Carlssons energifyllda föreläsning kring kommunikation, samarbete och medarbetarskap. Lär dig mer om hur vi kan skapa det resultat som förväntas av oss på våra arbetsplatser och samtidigt skapa en kultur där vi trivs och tar eget ansvar. På vilket sätt kan vi öka både arbetsglädjen och lönsamheten genom att inte bara jobba samtidigt, utan faktiskt ihop? Med Hasse får du garanterat med dig konkreta tips. Verktyg för hur du kan skapa och bibehålla goda relationer – till dina kunder, kollegor, till din chef, (även med de som kanske inte är dina favoriter), och på så sätt må bättre själv. Genom ett starkare och mer välmående medarbetarskap kan vi nå helt nya resultat, både individuellt och för hela verksamheten. Det har vi alla att vinna på!

Harmoni Nu – men känn ingen stress …

”Åh, hade det inte varit för all stress hade jag haft ett bra liv”.

Hur kommer det sig att en människa idag andas in dubbelt så mycket som en människa gjorde på 1920-talet? Allt för många snubblar sig genom livet… Med andan i halsen, dessutom. Det får vara slut med det nu. Stresshantering när den är som bäst; harmoni.nu!
Tillsammans med Hasse går vi igenom vilka resurser vi besitter för att leva ett harmoniskt och sunt liv, både stress-eliminering och stresshantering.

Du ska anlita Hasse Carlsson när du/din verksamhet vill:

  • Stärka arbetsglädjen, medarbetarskapet och samarbetet på din arbetsplats.
  • Förbättra kommunikationen och få alla att dra åt samma håll, mot samma mål.
  • Öka lönsamheten genom delaktighet och viljan att bidra.

Alternativa föreläsare

Eric Thyrell | Gunnar Söderström


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.