Henrik Fexeus

Henrik Fexeus

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare

Henrik är Fexeus är en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare och är rankad som en av världens främsta kroppsspråksexperter. Hans underhållande föreläsningar som är fyllda med överraskande insikter har tagit honom över hela världen!

Människor är beroende utav varandra, därför är det helt avgörande att vi lär oss förstå hur vi själva fungerar och hur vi påverkar andra i vår omgivning. Henrik kommer båda lära och visa dig hur du medvetet kan börja använda dig av mentala tekniker för att skapa en bättre tillvaro. Han menar att du besitter betydligt mycket mer kompetens än vad du anar. Nyckeln är att bli medveten om vad du kan göra med din egen och andras hjärna.

Förslag på föreläsningar med Henrik Fexeus:

  • Konsten att få mentala superkrafter – Bootcamp för din hjärna
    Du kan betydligt mer än vad du vet om. I föreläsningen förklarar Henrik hur du kan använda din hjärna betydligt mer effektivt än du gör. Du lär dig enkla genvägar och psykologiska trix för att nå resultat du inte trodde var möjliga, inom områden du inte trodde du kunde något om.Med humor och oväntade demonstrationer får Henrik hela publiken att trimma sina mentala superkrafter redan under föreläsningen – utan att de vet om det. Det handlar inte bara om att bli smartare utan också om att få ett nytt förhållningssätt till sig själv.
  • Konsten att läsa tankar – vad vi säger till varandra utan att veta om det.
    En god relation är grunden för all meningsfull kommunikation. Innan du kan få någon att bry sig om vad du säger måste du först få dem att vilja lyssna på, lita på och tycka om dig. Det vill säga, ni behöver först ha en bra relation.I den här roliga och överraskande föreläsningen lär Henrik dig hur du kan använda ordlös och omedveten kommunikation såsom kroppsspråk, tonfall och ansiktsuttryck till att på rekordsnabb tid skapa goda relationer med precis vem du önskar.

Du ska anlita Henrik Fexeus när du/din verksamhet vill:

  • Lära er praktiska och kraftfulla tekniker för att kunna förbättra er egen och andras tillvaro.
  • Lyssna till hur ordlös kommunikation kan få andra att både lyssna och tycka om dig
  • Få en stor dos motivation och flera tankeställare av Sveriges mest eftertraktade föreläsare.