Jan Bylund

Att ha med Jan Bylund på ett arrangemang är som att ha köpt en lott där man redan på förhand vet att det är vinst. Noll procent oro och osäkerhet, hundra procent njutning och glädje! Jan är otroligt engagerad och mån om varenda kotte i publiken. Han har en närmast exakt fingertoppskänsla för hur han kan lyfta stämningen ytterligare och bidra just i stunden. Ibland handlar det om att publiken behöver ett asgarv, lite betänketid eller piggas upp genom någon form av interaktion. Oavsett är Janne mannen för jobbet! Hans förmåga att snabbt skapa en kontakt med åhörarna, liksom hans stora rutin och erfarenhet, gör att han alltid lyckas leverera precis det som gör det lilla extra.

Svenska folket känner väl till Jan Bylund som en av våra främsta stå upp-komiker. Vi har nog alla bjudits på skratt från denne man – från scen, på radio eller genom TV-rutan i program så som Bingolotto, Släng dig i brunnen och Söndagsöppet. Dessutom är han programledare, författare, föreläsare och konferencier/moderator. Ofta anlitas Jan både som konferencier och föreläsare, eller som underhållare på kvällen och det är nästan då han är som allra bäst. Det är tydligt att Janne älskar när han får hålla koll på den röda tråden, göra att ett plus ett blir tre och sedan knyta ihop hela säcken med förlösande skrattsalvor. Vilken arrangör vill inte ge det till sin publik?

Jan föreläser även med kollegan Mattias Lundberg – en minst sagt underhållande föreställning med lika delar humor som fakta!

Här kan du läsa mer om succé-duon Mattias & Jan.

Du ska anlita Jan Bylund när du/din verksamhet vill:

  • Ha en medryckande föreläsning som blandar humor och kärnfullt budskap (se teman nedan).
  • Ha en moderator/konferencier som ger allt och tycker att den typen av uppdrag är det roligaste som finns!
  • Spetsa er konferens, kick off, firmafest etc. med att bjuda på riktigt bra stå upp-komik.

Janne kan skräddarsy sina uppdrag, men föreläser oftast på temana:

  • Arbetsglädje, trivsel och att berömma varandra (= större trygghet och bättre resultat!).
  • Smart kommunikation med medarbetare, kunder och chefer.
  • Den lyckliga pessimisten – varför negativt tänkande är positivt.

Alternativa föreläsare

Mattias Lundberg | Johan Wester


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.