Gabriella Ahlström & Göran Everdahl

Framtidsspaningar på branschen – och på konferensen!

Undrar du vart världen är på väg – eller bara du själv? Längtar du efter att få höra skarpa sanningar om framtiden men med humor som får insikterna att landa mjukt? Konferensspanarna Gabriella Ahlström och Göran Everdahl är redo att ge din bransch all den uppmärksamhet den förtjänar men inte trodde att den kunde få. Med vässade verktyg tar de sig an allt som händer i konferensens kulisser samtidigt som de håller en stadig blick fäst vid horisonten. Resultatet av deras undersökning presenteras i ett svindlande scensamtal där de stora framtidsfrågorna möter de små detaljerna som gör just dig och kollegorna till dem ni är.

Gabriella Ahlström är författare, journalist och en prisbelönt moderator med erfarenhet av konferenser på alla slags teman och i alla format. Hon har sommarpratat, medverkat i ett flertal litteraturprogram på Svt och tillsammans med Göran har hon under många år tillhört panelen i Sveriges Radios Spanarna.

Göran Everdahl är journalist, filmkritiker, författare och podcastare. Han har sommarpratat och vunnit På spåret två gånger vardera, pratar film och tv i Svt och är fast panelmedlem i Sveriges Radios Spanarna.

Alternativa talare

Gabriella Ahlström

Gabriella Ahlström & Göran Everdahl föreläser om...


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.