Emma Knyckare

Emma Knyckare är en mycket uppskattad och flitigt anlitad radiopratare, programledare, konferencier, teaterapa, galavärd, skribent och festivalarrangör. Emma kan även titulera sig författare då hon 2018 gjorde sin bokdebut med förälder-guiden Hit med flaskan! Handbok för panikslagna mammor. 

Emma har under flera år varit programledare för bland annat ”Morgonpasset” och ”Tankesmedjan”. År 2013 var hon programledare för ”Musikhjälpen” och samma år fick hon sitt eget radioprogram – ”Knyckare i P3”. Dessutom medverkar Emma ofta i TV. Bland annat har hon tillsammans med Felix Herngren varit programledare för TV-programmet ”Inte OK” och även medverkat  i humorprogram såsom ”Hårdvinklat”, ”Intresseklubben” och ”Tror du jag ljuger”. Emma har även lett Melodifestivalens förfest.

Emma Knyckare har ståuppat sedan 2009 och uppträder ofta på olika klubbar runt om i landet. Hon har även deltagit i standup-turnén ”Badjävlar” och har nu under våren varit på Europaturné och ståuppat i bl.a. Spanien, Tyskland och England.

Förslag på föreläsning med Emma Knyckare:

 • Föreläsningen ”Konsten att anställa en kvinna”
  Här får du en humoristisk föreläsning med handfasta tips i hur man kan göra sin arbetsplats mer jämställd. Steg för steg hjälper Emma er igenom sin manual i hur man närmar sig tanken på en arbetsplats med 50/50 könsfördelning.
 • Föreläsning om Statement festival ”från fylletweet till verklighet”
  Efter det sexuella våld på våra svenska festivaler som nådde kulmen 2016 kom Emma Knyckare på en genial idé sin första semesterdag. Hon tweetade ”Vad sägs om att vi har en mansfri festival tills ALLA män lärt sig hur en beter sig”, tänkte inte mer på det och gick och la sig, helt aningslös om att den enorma responsens på tweeten skulle leda Statement festival som går av stapeln sista helgen i augusti på Bananpiren, Göteborg.
  Följ med Emma i hennes kaosartade och framförallt glädjefulla resa med projektet. Hur har det möjliggjorts och hur kommer det sig att en komiker över en natt blev festivalgeneral med allt vad det innebär? Ett projekt som går rätt in i bröstbenet och är inspirerande för alla som vill jobba utanför boxen. Pengarna från föreläsningen går till Statement festivalen.

Emma kan bokas som:

 • Moderator
 • Konferencier
 • Föreläsare
 • Komiker/Ståuppare

Alternativa föreläsare

Clara Henry | Charlotte Signahl

AGENTUR: KAHLO.
FOTOGRAF: KITTY LINGMERTH.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

 • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.