Frida Boisen

Frida Boisen är en av Sveriges mest aktuella och omtalade mediepersonligheter. Hon är journalist, krönikör, författare, föreläsare och sociala medier-strateg. På hennes CV finns även en rad framgångsrika uppdrag som chefredaktör på flera olika tidningar så som Plaza Kvinna och ToppHälsa. Sedan 2019 är hon krönikör på Aftonbladet. Fridas texter är några av landets mest delade, vilket gör henne till en av våra viktigaste opinionsbildare.

2014 blev Frida utsedd till Årets affärsnätverkare och Årets 77:e mäktigaste makthavare. Något som hon samma år toppade med att koras till världsmästare i sociala medier på INMA Awards, tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco, för sin digitala kampanj som samlade 90 000 personer och ledde till en folkomröstning om trängselskatten i Göteborg.

2015 kom Fridas bok ”Digital succé – Så lyckas du med sociala medier”, som tre år senare följdes upp av ”Digital passion – Så vinner du med sociala medier”. 2020 gav hon ut den självbiografiska boken ”Berätta aldrig det här”, där hon berättar om sin mors självmord och söker en förklaring i familjens historia och föräldrarnas relation.

Sedan 2018 är hon en av programledarna i Trolljägarna som hon och Robert Aschberg mottog TV-priset Kristallen 2020, för årets fakta- och samhällsprogram, och hon var 2018–2019 programledare för Lyxfällan.

Det behöver knappast understrykas att Frida är en otroligt duktig, framstående och inspirerande person inom sitt område. Att hon dessutom är en entusiasmerande och skicklig talare gör inte saken sämre. Det är otroligt spännande att ta del av Fridas kunskaper och berättelser, inte minst eftersom hon hela tiden samtidigt befinner sig ”ute i fält” och dagligen jobbar i skarpt läge med precis det hon föreläser om. Det gör att hennes framföranden är högaktuella, levande och tätt verklighetsanknutna, fyllda med exempel och konkreta tips.

Du ska anlita Frida Boisen när du/din verksamhet vill:

  • Få bästa tipsen på hur ni bygger varumärke, använder sociala medier och blir virala.
  • Utveckla ledarskapet och teamet, med fokus på möjligheter, framtid och resultat.
  • Ha en moderator/debattledare inom digitalisering, sociala medier, kommunikation m.m.

Frida Boisen kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på föreläsningar:

  • Digital Succé – så lyckas du med sociala medier. Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerande föreläsning där fd Bonnierchefen Frida Boisen, världsmästaren i sociala medier, delar med sig av konkreta och effektiva tips på hur ni kan boosta era affärer med sociala medier.
  • Changeonomics. I en tid av AI, där digitaliseringen och transformationen av existerande affärsmodeller går fortare än någonsin, hur får du med dig dina medarbetare och din organisation på förändringarna som ni behöver göra?

Alternativa föreläsare

Judith Wolst | Johanna Nordström


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.