Pia Johansson

Pia Johansson är en av Sveriges allra största och mest älskade skådespelerskor och underhållare. Dessutom är Pia en av våra skickligaste improvisatörer. Hon är känd från bland annat Parlamentet, Halv åtta hos mig och scenen på Stockholms Stadsteater – där hon var anställd inte mindre än 30 år!

I sina föreläsningar talar Pia om kreativitet, arbetsglädje och kommunikation. Enligt henne hänger kreativitet och improvisation ihop – det ena föder det andra! Pia är även mycket skicklig på kroppsspråk och kommunikation. Hon belyser frågor som ”Vad signalerar jag?”, ”Hänger det jag säger ihop med hur jag säger det?” och ”Vad är första intrycket av någon?”.

Utöver kreativitet menar Pia att spontanitet och leklust är viktiga faktorer i allt hon gör. Som föreläsare är hon expert på att hjälpa er till ökad insikt i hur ni kan skapa ett kreativt klimat och förbättra kommunikationen på er arbetsplats. Ni lär er att genom lek och improvisation skapa ett flöde av kreativa idéer samt upptäcker hur mycket bättre vi mår och vilken tillgång till vår kreativitet vi får när vi skrattar.

Pia Johanssons föreläsningar är inte bara inspirerande och lärorika, utan bjuder också på många skratt och hög igenkänning. Hon involverar ofta deltagarna med övningar – ju fler sinnen som aktiveras, desto längre sitter minnet av upplevelsen kvar! Ni utmanas att kliva ur er egen ram och släppa era kontrollbehov, något som lockar till goda skratt och bra stämning bland åhörarna.

Ni kan även boka en skräddarsydd improvisationsstund med Pia och någon av hennes skådespelarkollegor, byggd kring ett specifikt tema eller tillfälle.

Pia Johansson är även en mycket uppskattad konferencier som kan sätta guldkant på ert arrangemang!

Exempel på föreläsningar med Pia Johansson:

–       ”Våga improvisera och världen blir roligare”

–       ”Låt inte logiken hindra kreativiteten”

–       ”Med skratt går allt lättare och idéerna flödar”

–       ”Utan lek blir livet lätt innehållslöst”

Alternativa föreläsare

Mi Ridell Babben Larsson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.