Jonas Eriksson

Jonas Eriksson är Sveriges mest framgångsrike fotbollsdomare. Han har varit domare på högsta internationella nivå, och dömt i både VM och Champions League. Förutom sin fantastiska karriär inom fotbollen, har han även en framgångsrik civil karriär där han där han bland annat framgångsrikt har byggt upp och sålt flera bolag.

Jonas medverkar ofta som fotbollsexpert i TV-rutan. Han har även suttit med som en av drakarna i SVT:s ”Draknästet” där han investerade i olika idéer och entreprenörer. Han är också författare till boken ”Korthuset” som handlar om hans långa och spännande karriär.

Jonas Eriksson föreläser om entreprenörskap, ledarskap i näringslivet och ledarskap i pressade situationer. Genom sina speciella egenskaper, unika minne och speciella erfarenhet har Jonas ett brett och väldigt unikt perspektiv på ledarskap och kommunikation. Hur man agerar chef för Zlatan, Messi, Ronaldo och fler av de bästa fotbollsspelarna i världen – men även hur man bygger framgångsrika företag med vinnarkultur.

Under föreläsningen tar Jonas Eriksson er med till en värld där möten med de stora stjärnorna är vardag, där varje beslut granskas i detalj och där ett enda misstag kan avsluta karriären. Jonas berättar historien om varför han valde att skaffa sig det han beskriver som ”världens svåraste jobb”. Han berättar hur man klarar av att ta beslut under extrem press och hur man får superstjärnorna på planen att se honom som den naturliga ledaren.

Du behöver inte ha minsta intresse av fotboll för att ryckas med i Jonas föreläsningar. Han berör många andra relevanta ämnen som är aktuella – som ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling.

Du ska anlita Jonas Eriksson när du/din verksamhet vill:

  • Lyssna till Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare.
  • Få en stor dos inspiration kring ledarskap, konflikthantering och personlig utveckling.
  • Plocka fram den inneboende kraften hos medarbetarna och nå oanade höjder.
  • Ha en intressant, givande och underhållande stund med Jonas!

Alternativa föreläsare
Pia Sundhage |  Gunnar Söderström 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.