Jonas Eriksson

Jonas Eriksson var endast 13 år gammal när han inledde sin karriär som fotbollsdomare. Idag är han domare på högsta internationella nivå och har dömt i både VM och i Champions League. I början kombinerade Jonas sin domarkarriär i de lägre divisionerna med eget företagande. Han byggde då upp ett företag från 10 MSEK i omsättning till 500 MSEK. Dock var dubbelarbetet mycket krävande och kroppen tog stryk. Han gjorde därför ett val och sålde sitt bolag och tjänade tillräckligt för att inte behöva jobba mer. Därmed kunde han lägga fullt fokus på domarkarriären och sommaren 2014 dömde Jonas matcher under VM i Brasilien.

Under 2020 medverkade Jonas som fotbollsexpert i TV-rutan på Dplay. Hösten 2021 är han aktuell med boken ”Korthuset” som handlar om hans långa och spännande karriär.

Jonas Eriksson föreläser om entreprenörskap, ledarskap i näringslivet och ledarskap i pressade situationer. Genom sina speciella egenskaper, unika minne och speciella erfarenhet har Jonas ett brett och väldigt unikt perspektiv på ledarskap och kommunikation. Hur man agerar chef för Zlatan, Messi, Ronaldo och fler av de bästa fotbollsspelarna i världen – men även hur man bygger framgångsrika företag med vinnarkultur.

Under föreläsningen tar Jonas Eriksson er med till en värld där möten med de stora stjärnorna är vardag, där varje beslut granskas i detalj och där ett enda misstag kan avsluta karriären. Jonas berättar historien om varför han valde att skaffa sig det han beskriver som ”världens svåraste jobb”, trots att han egentligen inte behöver jobba mer i hela sitt liv. Han berättar hur man klarar av att ta beslut under extrem press och hur man får superstjärnorna på planen att se honom som den naturliga ledaren.

Du behöver inte ha minsta intresse av fotboll för att ryckas med i Jonas föreläsningar. Han berör många andra relevanta ämnen som är aktuella – som ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling.

Du ska anlita Jonas Eriksson när du/din verksamhet vill:

  • Lyssna till Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare.
  • Få en stor dos inspiration kring ledarskap, konflikthantering och personlig utveckling.
  • Plocka fram den inneboende kraften hos medarbetarna och nå oanade höjder.
  • Ha en intressant, givande och underhållande stund med Jonas!

Alternativa föreläsare
Pia Sundhage |  Gunnar Söderström 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.