Lasse Gustavsson

Lasse Gustavsson

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare

Lasse Gustavson har sedan 90-talet föreläst och gett längre utbildningar i ämnen som handlar om inspiration, kommunikation, bemötande, ledarskap, samverkan och målsättning. Efter en arbetsolycka i början på 80-talet kunde han kämpa sig tillbaka till utryckningstjänst på brandkåren igen. Han blev den förste i Sverige att erhålla utmärkelsen Årets brandman. Lasse konsulteras ofta i samband med svåra händelser, både nationella och internationella. Genom åren har han föreläst och inspirerat på hundratals arbetsplatser.

Lasse har studerat motivationspsykologi, mental träning och utvecklande ledarskap. Med ett unikt perspektiv, mycket värme och humor, levererar han både ny och tidlös kunskap. Han är idag utbildad handledare i Debriefing, Mental Träning, FIRO Grupp- och organisationsutveckling, ICC Coach m.m. Han ger också längre utbildningar i retorik och inre ledarskap.

Vill ni ha en mycket engagerande, underhållande men också allvarlig historia är det Lasse Gustavson ni ska lyssna på. Hans berättelse och vilja att se det positiva fascinerar och inspirerar publiken varje gång. Han är idag en klassiker bland våra föreläsare och har genom åren fått oerhört höga och jämna utvärderingar.

Du ska anlita Lasse Gustavson när du/din verksamhet vill:

  • Lyssna till en föreläsare som är oerhört kunnig inom kommunikation, bemötande, ledarskap, samverkan och målsättning
  • Få metoder och verktyg till att skapa förändring
  • Bli berörda och lyssna till en gripande livshistoria