Petra Månström

Petra Månström Hälsa

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare

Petra Månström arbetade tidigare som kemist men valde att följa sin dröm om att bli journalist. Några år senare befann hon sig på ett redaktionsmöte hos Svenska Dagbladet där hon tackade hon ja till att springa Stockholm Marathon och blogga om det. Bloggen blev snabbt en av Sveriges största löparbloggar och Petra blev en inspirationsguru inom löpning.

Idag jobbar Petra som entreprenör och influencer med stort fokus på träning och hälsa. Sedan 2014 driver hon Maratonpodden, som är Sveriges största podd om uthållighetssporter med gäster som Thomas Wassberg, Marit Björgen och Björn Ferry. 2016 startade hon den nischade löparpodden Ewerlöf & Månström tillsammans med folkkära löparstjärnan Malin Ewerlöf. Petra är också frilansjournalist med uppdragsgivare som Friskispressen, Hälsa & Fitness och Magasin Spring.

Petra är författare till den hyllade löparboken Det är bara att springa som gavs ut i mars 2014. Petra Månström har utsetts till en av Sveriges 150 Superkommunikatörer 2017 av Resumé, hennes blogg utsågs till årets bästa enligt Cision och hon har under flera år i rad utsetts till en av de 100 mäktigaste i svenska sportbranschen av tidningen Sportfack.

Du ska anlita Petra Månström när du/din verksamhet vill:

  • Ha en skräddarsydd inspirationsföreläsning.
  • Lyssna till en föreläsare inom målsättning och motivation
  • Få motivation och inspiration till träning