Andreas Piirimets

Andreas Piirimets var den hypereffektive IT-konsulten som efter 15 år av högt tempo och flera kollapser slutligen blev sjukskriven i utmattningssyndrom. Idag har han bytt spår och talar om hur vi kan undvika stress och utbrändhet. Andreas vill vara på plats innan det smäller.

Varför en föreläsning om stress?

Finns det en ambition om att minska sjukskrivningar på kontoret? Är målet att öka kvaliteten i kundleveranser genom att minska överbelastning och stress? Eller behövs det inspiration till effektivare arbetsmetoder och mer arbetsglädje i gruppen? Forskarna är överens om att vi kan förebygga stress och utbrändhet och samarbeta under lugnare förhållanden. Ett sätt är att skaffa rätt kunskaper, verktyg och insikter om ämnet.

Exempel på föreläsning med Andreas Piirimets;  

Ta makten över din stress – Strategier för ett liv i balans

Med en blandning av allvar och lättsamhet sammanfattar Andreas Piirimets aktuell hjärn-, sömn- och stressforskning på ett populärvetenskapligt sätt. Utifrån forskning och egna erfarenheter ger han konkreta tips och strategier kring hur vi hanterar många bollar i luften, livspussel, höga krav och störande avbrott i arbetet. Verktygen riktar sig till både organisationen och individen och handlar om hur vi kan undvika utbrändhet och sjukskrivningar.

Ur innehållet:

  • Hjärnan – Varför hjärnan blir skadad under stress och hur vi undviker det
  • Kontroll – Alla dessa bollar, mail, ångest och oro – så får vi kontroll över dåtid, nutid och framtid.
  • Självkänsla – Därför är självkänslan ett försvar mot stress och hur vi bygger en stark sådan
  • Sömn – Hur kroppen repareras och varför vi vaknar mitt i natten och är stressade
  • Effektivitet och lugn – Hantera stress i hetsig kontorsmiljö och varför vi borde göra en sak i taget
  • .. och mycket mer!

Du/din organisation ska lyssna på Andreas när ni vill:

  • Öka välbefinnandet och minska sjukfrånvaron genom att få kunskap och konkreta tips om avgörande psykosociala faktorer på arbetsplatsen och i privatlivet.
  • Få kunskap och konkreta tips om hur och varför psykisk ohälsa & stress uppstår, samt vad man kan göra för att må bättre.
  • Förebygga stress och få verktyg för ökat välmående och fokus.

Alternativa föreläsare

Leila Söderholm | Eva Svärd


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.