Petra Malm

Petra Malm är elitsoldaten som bytte sitt hemliga liv och blev elittränare och föreläsare!

Som första kvinna någonsin klarade Petra testerna till specialförbandet SOG och blev Sveriges första kvinnliga elitsoldat. Under tio år levde Petra ett hemligt liv inom Försvarsmaktens elitstyrka under stor sekretess och fysisk och psykisk press. Hur och vad motiverade henne att fortsätta, trots motgångarna? Nu har hon lämnat sitt hemliga liv bakom sig och föreläser om sina erfarenheter från Försvarsmaktens hemligaste förband!

Petra har mångårig erfarenhet från skarpa operationer både nationellt och internationellt. Hur är det att leva ett liv i hemlighet, hur förbereder man sig för den krävande tjänsten och för att ensam åka till ett högriskområde?

Petra Malm har alltid varit kvinnan som gick mot strömmen och sökte sig efter officersutbildningen till jägarförbanden och sedan specialförbanden. Hon blev en pionjär som inspirerat andra att våga gå sin egen väg. Som elitsoldat var Petra tvungen att vara i fysisk toppform, alltid redo att utföra sitt jobb men det skulle visa sig att den mentala styrkan skulle vara det viktigaste för att överleva.

Som ensam kvinna fick Petra många gånger kämpa mot sin omgivning och fortsätta att motivera sig under de svåraste förhållandena. Som förhörsledare är hon expert på personligheter, beteenden, gruppdynamik och ledarskap. Det var till stor nytta i hennes tidigare yrke och hon lär idag ut hur man bemöter olika personligheter för att nå dit man vill.

Under hösten 2018 har även Petra medverkat i den populära tv-serien ”SAS Who Dares Wins” som utspelade sig i Chile och Anderna. I sin roll som mullvad bland rekryterna fick Petra återigen användning för sina kunskaper inom mänsklig inhämtning. Serien sändes i Storbritannien med start i januari 2019.

Våren 2021 fick Petra stor uppmärksamhet och strålande kritik för sin medverkan som programledare/instruktör i ”Elitstyrkans hemligheter” som sändes på TV4. Programmet belönades med det ärofyllda Kristallen-priset i kategorin ”Årets dokusåpa”.

Vill du höra mer om Petras spännande liv som elitsoldat i Sveriges enda specialförband och om hur du blir din egen pionjär? Då ska du boka Petra Malm!

Du ska anlita Petra Malm när du/din verksamhet vill:

  • Inspirera och utveckla individer
  • Motivera och stärka människor
  • Få det lilla extra till ert träningsevent

Petra kan skräddarsy sitt upplägg utifrån era behov och önskemål. Här är exempel på föreläsningar:

  • Bli din egen pionjär! Hur motiverar du dig att nå just dina mål?
  • Ledarskap i grupp – Hur bemöter du dina medmänniskor för att nå dit du vill?
  • Slå från underläge – Att som kvinna arbeta på en mansdominerad plats.
  • Träna som en elitsoldat – Skräddarsydda träningsevent för företag och privatpersoner.

Sagt om Petra Malm

”Vi inspirerades att bli den bästa versionen av oss själva, vara förebild för det vi tror på, sluta hitta undanflykter och utmana den bekvämlighet man oftast hamnar i, helt enkelt att prioritera sig själv.

Petras spännande historia, från trygg uppväxt i Kiruna till att bli den första kvinna som klarade testerna till att bli del av spjutspetsen i militära förband, att delta i hemliga operationer runt om i världen, är en livsresa värd att bli film.

Tack Petra för att vi fick ta del av din historia och din glöd så vi kan fortsätta bli pionjärer både i vår bransch och för oss själva!”

– NCC Norrland genom Pernilla Lindberg. NCCs kvinnliga nätverk, Stella Norrland, fick i april -19 föreläsning av Petra ”PAM” Malm med temat ”Bli din egen pionjär”.

“Att få höra och sedan diskutera Petras unika erfarenheter gav oss på företaget ett mycket uppskattat nytt sätt att se på kombinationen av träning, mental coachning och prestation på jobbet för att på så sätt skapa bättre balans kring dygnets 24 timmar!”

– JZ Capital, Stockholm

”A charismatic and powerful speaker,  informative, brave and daring yet providing level headed focus. Petra’s story is mesmerising and moving. She is one of a kind – to be respected.”

– Brittania Movers, Copenhagen april 2019

Alternativa föreläsare

Madeleine Vall | Jesper ”Bella” Berlin


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.