Blossom Tainton

Blossom Tainton är en folkkär Tv-profil, framgångsrik hälsocoach och dessutom både artist och författare. Med stor entusiasm och energi förmedlar hon budskapet att hälsa, kost och träning kan vara både roligt och lustfyllt, om vi bara utgår från våra egna kroppar och förutsättningar. Hitta tillbaka till din träningsmotivation och upplev transformationen i din inställning till träning, mat och din kropp.

Den ständigt aktuella Blossom Tainton har efter dryga 20 år i träningsbranschen verkligen gjort sig ett namn och är ett av Sveriges starkaste varumärken där hon når ut till en bred publik med sin positiva träningsfilosofi. Hennes specialitet ligger i coachning inom hälsa såväl som träning och friskvård.

Sedan hennes genombrott som programledare för hälsoprogrammet Toppform har Blossom gått från klarhet till klarhet. Hon har gett ut flera träningsböcker, är träningsexpert i olika hälsomagasin och har även varit chefredaktör för sitt eget magasin. Hon har också lett träningscamps över hela världen, är utbildad yogainstruktör och crossfit-tränare, och föreläser om träning och friskvård runtom i Sverige. Det råder ingen tvivel om att hon vet vad hon snackar om!

Blossom Tainton har ett helhetstänk i sitt jobb som hälsocoach. Enligt Blossom definieras inte hälsa av stora muskler, dieter och avancerade yogapositioner, utan av en större, mer genomgående helhetsupplevelse – en känsla av styrka, lycka och tillfredsställelse i sin kropp, sina relationer och i sitt liv på det hela taget. Hon arbetar aktivt för att andra människor ska få ta del av detta härliga tänk om välmående och hälsa. Dessutom vill hon att folk ska njuta av resan dit: “Hälsa och välbefinnande är en resa, inte en destination!”

Som föreläsare är hon ett riktigt energiknippe som peppar och coachar sin publik, och uppmanar till förändring utifrån deras individuella förutsättningar och livssituationer. Du kan förvänta dig att gå därifrån med en mer positiv, förhoppningsfull inställning till kost och träning, och ja.. till och med till livet i helhet!

Du ska anlita Blossom Tainton när du/din verksamhet vill:

  • Hitta tillbaks till din träningsmotivation och upplev transformationen i din inställning till träning, mat och din kropp.
  • Få inspiration ifrån en riktig energiknäppe som peppar deltagarna och uppmanar till förändring utifrån deras individuella förutsättningar och livssituationer.
  • Lyssna till en föreläsning som lyfter frågan gällande hälsa, friskvård och kost.

Förslag på föreläsning med Blossom Tainton:

  • Bli expert på dig själv med M.U.M.S : Mat – Umgänge – Motion – Sömn
    En föreläsning i ett holistiskt koncept, till stor del inspirerat av den indiska läkekonsten Ayurveda – ”medicinens moder” Vad behöver just DU just NU för att komma i din personliga toppform?

Alternativa föreläsare
Leila Söderholm |  Annika Sjöö |  Gunnar Söderström


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.