Mia Törnblom

Mia Törnblom är föreläsaren och utbildaren som alltid ger 100% av sig själv, och lite till. Hon är otroligt skicklig på att läsa av en grupp och/eller en verksamhets behov, och kan tack vare sin gedigna erfarenhet plocka fram precis det som behövs i varje givet sammanhang. Mia vet exakt vad som är mest givande för åhörarna att få till sig, oavsett om hon pratar kommunikation, konflikthantering, självledarskap eller teamutveckling. Hon är specialist på att måla upp scenarier med hög igenkänningsfaktor, vilket dels gör hennes budskap lätta att applicera på den egna situationen, plus att vi får skratta väldigt mycket tillsammans!

Mia Törnblom har hjälpt flera tusen personer till utveckling och är en av Skandinaviens främsta föreläsare och utbildare. Hon gör allt från att coacha individer i självledarskap till att sprida inspiration genom föreläsningar eller hålla längre utbildningar. Typen av verksamhet varierar stort och oavsett om Mia jobbar med ledningsgrupper i näringslivet eller svenska damlandslaget i fotboll, så tenderar samarbetena att fortsätta över lång tid eftersom de visar sig vara så givande.

När Mia inte föreläser driver hon, tillsammans med sin man, utbildningsföretaget MT ledarskap. De arbetar framgångsrikt med individutveckling, ledarskapsstöd, samt organisations- och teamutveckling. Dessutom har Mia skrivit elva böcker, vilka tillsammans har sålts i miljoner exemplar, både i Sverige och internationellt. Mia har fått flera utmärkelser som talare, både i Sverige och Norge.

Bland Mia Törnbloms superkrafter finns också en högkoncentrerad positiv energi, vilken är svår att inte bli smittad av. Kombinationen mellan glädjen/humorn och de verkligt konkreta metoderna för utveckling är nyckeln till varför Mias föreläsningar är så uppskattade. Även om man gapskrattat halva tiden så går man därifrån och känner att ”Äntligen blev det konkret och görbart”! Många gånger har Mia varit det avgörande startskottet när en individ eller arbetsgrupp behövt hitta nya riktningar och förhållningssätt till tillvarons utmaningar.

Du ska anlita Mia Törnblom när du/din verksamhet vill:

 • Stärka ledarskapet genom förbättrat självledarskap
 • Förbättra kommunikationen och samarbetet inom verksamheten
 • Inspireras och utvecklas som människor

Mia kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på föreläsningar:

 • HUR SVÅRT KAN DET VARA?
  Om konsten att leda sig själv och andra
 • KLART DU KAN!
  Om självledarskap, medkänsla och tillit.
 • KONFLIKTHANTERING I PRAKTIKEN
  Om kommunikation, konflikthantering och samarbete
 • RÄTT HÅLL PÅ RÄTT SÄTT
  Om effektiva team, att nå sina mål och att göra varandra bättre


Alternativa föreläsare
Christina Stielli  | Helena Furmarker | Susanne Canu

Mia Törnblom föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Förändringsarbete
tag copy 4 Created with Sketch. Grupputveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Medarbetarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Organisation
tag copy 4 Created with Sketch. Självkänsla
tag copy 4 Created with Sketch. Självledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Teamutveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Värderingar

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

 • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.