Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapsutvecklaren och chefscoachen som handleder ledningsgrupper och utbildar chefer över hela världen. Hon är UGL-handledare och jobbar bland annat med ledarskapsprogram inom kriminalvården i USA.

Elizabeth är också medlare inom konflikter och terapeut sedan många år tillbaka, och ingår i ett av landets största nätverk för krishanterare.

Hon är orädd och transparent, har en närvaro som få och skräddarsyr alla sina uppdrag för kundens önskemål och behov.

Att hennes stora passion är människor är något som märks i hennes föreläsningar, där hon smittar av sig av sin aldrig sinande entusiasm för mötet mellan människor, insikter och kontakt, utveckling och framgång för de mänskliga relationerna.

Elizabeth har föreläst inför en stor bredd utav branscher, näringsliv och organisationer, små och stora grupper, och hållit allt från korta inspirationsföreläsningar till veckolånga workshops. Hennes ämnen handlar alla om människor och våra begränsande eller framgångsrika beteenden, och med en stor portion humor gör hon även de svåraste ämnen lätta för publiken.

Hon har varit nominerad till många utmärkelser och blev 2019 utsedd till Årets Talare. Hon har även utnämnts till Utmärkt Föreläsare och är ständigt på listan över landets mest efterfrågade och uppskattade föreläsare.

Med sitt stora engagemang för människor är hon också verksam som volontär och ideell kraft nu inom Kvinnojouren, och tidigare inom BRIS, Ecpat, Tjejzonen samt har drivit egna projekt för hemlösa kvinnor.

Elizabeth har skrivit flertalet böcker inom populärpsykologi vilka utgivits i Sverige, Tyskland, Norge, Estland, Ryssland, Indien och Brasilien, för att nämna några länder. Böckerna är bland andra Good enough (2009), Tala är guld (2011) och Framgång med feedback (2014).

Elizabeth Kuylenstierna föreläser om…

Ledarskap

Medarbetarskap

Grupputveckling

Kommunikation

Förändring

Konflikthantering

Krishantering

Självledarskap

Du ska anlita Elizabeth Kuylenstierna när du/din verksamhet vill:

 • Utveckla och modernisera ledarskapet
 • Väcka motivation, styrka, intresse och stolthet hos medarbetarna
 • Öka kunskapen om och använda er utav grupputveckling, relationsbyggande, beteendeförändring och framgångsrika metoder för produktivitet
 • Lära er om konflikthantering och krisberedskap

Elizabeth skräddarsyr alla sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på föreläsningar:

Världens bästa ledarskap

Världens bästa medarbetarskap

Världens bästa kommunikation

Världens bästa konflikthantering

Världens bästa självledarskap

Missa inte Elizabeths nya succéföreläsning ”Tillsammans” – högaktuell 2022!

Oavsett hur den senaste tiden sett ut, om ni jobbat hemma, på landet, varit utspridda eller på plats så har världens arbetsplatser utmanats rejält det senaste året. Och det är inte över, det är snarare NU det börjar! När saker och ting förväntas återgå till det så kallat normala, ett läge som aldrig kommer bli igen. Aldrig har behovet av att förstå varandra varit större, aldrig har våra olikheter testats mer. Sån tur då att det går att ta ett grepp på det direkt.

I den här föreläsningen är fokuset bland annat på:
 • Så ni kan starta om TILLSAMMANS
 • Fräscha upp era spelregler
 • Arbeta efter er värdegrund
 • Bygga upp den kultur ni vill ha
 • Fokusera på beteenden, kommunikation, gruppdynamik och bästa teamkänslan
 • Leverera modernt ledarskap
 • Bli fantastiska ambassadörer för er arbetsplats
Ingen kan göra allt eller dra hela lasset, men alla kan bidra med nånting för att få till en framgångsrik arbetsmiljö där vi alla utvecklas och verksamheten når bästa resultat – TILLSAMMANS!

 

Alternativa föreläsare

Mia Törnblom Eric Thyrell

Foto: Jonas Olson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

 • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.