Jan Bylund & Mattias Lundberg

Succé-duon Jan Bylund och Mattias Lundberg föreläser om mänskligt beteende och psykologi på ett minst sagt underhållande vis. Samtidigt som de väcker eftertanke och ger konkreta verktyg ni kan använda er av redan i morgon! Föreställningarna garanterar skratt och stor igenkänning. Samtidigt bär de även med sig ett viktigt budskap och fungerar således lika bra på personalfesten som på konferensen, kundaktiviteten och utbildningen.

I föreställningen ”Jäkla människa” förklarar Jan och Mattias de besvärliga beteenden som medarbetare och andra i arbetslivet utsätter andra för.
Låt oss vara ärliga: Problembeteenden är ett stort bekymmer för företag och organisationer. De påverkar relationer, kostar pengar och kan bidra till stora arbetsmiljöproblem. Trots detta står vi ofta handfallna inför dessa beteenden och känner oss dåligt rustade för att ta itu med dem.
Att aktivt hantera besvärliga beteenden är dock inte så svårt om man har de rätta redskapen, oavsett om det handlar om någon som inte passar tider, någon som glider undan ansvar eller någon som alltid ska ha sista ordet.

Den här föreläsningen ger åhöraren dessa redskap och fokuserar på:

-Metoder att identifiera problembeteenden.

-Hur du neutraliserar problembeteendet.

-Hur du aktivt stimulerar beteendeförändring.


”Den lyckliga pessimisten” 
får oss att förstå att livet inte är så enkelt som optimisterna vill få oss att tro, och att det är helt okej. Så, istället för att köpa ytterligare en självhjälpsbok: lägg pengarna på något som gör att du har roligt och mår bra – på riktigt.

I ”Mamma ljuger” granskar Jan Bylund och Mattias Lundberg uppmaningarna vi alla fått från vår mamma; ”Äter du snö får du mask i magen!”, ”Om du badar direkt efter du ätit får du kramp!” och ”Sitt inte för nära Tv:n, du blir blind!”. Var kommer mammas goda råd ifrån egentligen? Är det nedärvt från generationer av mammor ända sedan stenåldern eller är mamma med i en hemlig klubb bara för mammor? Är allt bara myter och halvsanningar eller finns det ett uns av sanning i dessa uppmaningar? Det finns bara ett sätt att ta reda på det: hälsa på hemma hos Jan och Mattias när du bjuder hem dig till föreställningen ”Mamma ljuger”.

Mattias Lundberg är leg psykolog och Docent i psykologi och har under många år arbetat med beteendeförändring på företag och i organisationer. Han har också medförfattare till boken ”Jäkla människa – hur du hanterar jobbiga människor på arbetet”. Mattias är prisbelönt för sitt sätt att kunna beskriva komplexa psykologiska sammanhang på ett lättsamt och lättillgängligt sätt.

Jan Bylund är komiker och moderator och har genom många år ute på företag och i organisationer kunnat observera olika problembeteenden med ett utifrånperspektiv och kunnat hjälpa sina uppdragsgivare att se dessa med nya ögon.

Föreläsningen kan ges av enbart Mattias Lundberg och är då ca 60-90 minuter, eller av Lundberg och Bylund tillsammans och är då ca 90-120 minuter.

Här kan du läsa mer om Jan Bylund.

Här kan du läsa mer om Mattias Lundberg.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.