Jan Bylund & Mattias Lundberg

Succé-duon Jan Bylund och Mattias Lundberg föreläser om mänskligt beteende och psykologi på ett minst sagt underhållande vis. Samtidigt som de väcker eftertanke och ger konkreta verktyg ni kan använda er av redan i morgon! Föreställningarna garanterar skratt och stor igenkänning. Samtidigt bär de även med sig ett viktigt budskap och fungerar således lika bra på personalfesten som på konferensen, kundaktiviteten och utbildningen.

I föreställningen ”Jäkla människa” förklarar Jan och Mattias de besvärliga beteenden som medarbetare och andra i arbetslivet utsätter andra för. Tyngdpunkten ligger på hur man som kollega eller chef bemöter beteendet för att undvika att drabbas av det. Irriterar du dig på alla dessa jobbiga människor som bara ställer till det för dig? Har du liksom många andra funderat på varför de beter sig som det gör, och kanske ännu oftare; vad du skall göra åt det? Nu har du chansen att få svaren!

”Den lyckliga pessimisten” får oss att förstå att livet inte är så enkelt som optimisterna vill få oss att tro, och att det är helt okej. Så, istället för att köpa ytterligare en självhjälpsbok: lägg pengarna på något som gör att du har roligt och mår bra – på riktigt.

I ”Mamma ljuger” granskar Jan Bylund och Mattias Lundberg uppmaningarna vi alla fått från vår mamma; ”Äter du snö får du mask i magen!”, ”Om du badar direkt efter du ätit får du kramp!” och ”Sitt inte för nära Tv:n, du blir blind!”. Var kommer mammas goda råd ifrån egentligen? Är det nedärvt från generationer av mammor ända sedan stenåldern eller är mamma med i en hemlig klubb bara för mammor? Är allt bara myter och halvsanningar eller finns det ett uns av sanning i dessa uppmaningar? Det finns bara ett sätt att ta reda på det: hälsa på hemma hos Jan och Mattias när du bjuder hem dig till föreställningen ”Mamma ljuger”.

Jan Bylund är komiker och underhållare och Mattias Lundberg är leg. psykolog och docent i psykologi. De är en mycket uppskattad duo som även föreläser, underhåller och modererar var för sig.

Här kan du läsa mer om Jan Bylund.

Här kan du läsa mer om Mattias Lundberg.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.