PG Wettsjö

PG Wettsjö är en inspirerande föreläsare som talar om ämnen som motivation, arbetsglädje, kommunikation, bemötande, kundservice och försäljning.

Önskar du fånga hela publiken och samtidigt fascineras, beröras, motiveras och roas på en och samma gång? Då är PG rätt föreläsare för er! PG Wettsjö besitter konsten att leverera ett budskap med retorisk briljans!

En av hans styrkor är förmågan att fånga publiken med tydliga exempel, egna berättelser och konkreta tips, allt förpackat med massor av humor. PG behärskar konsten att både roa och lära ut på en och samma gång.

Vill du höja motivationsnivån och skapa en god stämning i teamet? Önskar du få en djupare förståelse för andra och bli bättre på att kommunicera? Vill du få nöjdare kunder och sälja mer till fler? PG är en föreläsare som passar lika bra på en fullsatt Globen som för en mindre ledningsgrupp!

PG Wettsjö har ett flertal gånger blivit slutnominerad till titeln Sveriges främsta föreläsare. Tusentals föreläsningar under drygt 23 år på scenen vittnar om både popularitet och erfarenhet. Men PG är inte bara föreläsare, han är även utbildare, författare och entreprenör – som belönats med det ärofyllda Gasell-priset för framgångsrikt företagande.

PG har i media blivit kallad ”Föreläsarnas Zlatan”, och Maria Lundqvist (skådespelare, konferencier och kommunikatör) beskrev honom på följande sätt: ”PG har en alldeles unik kommunikation av kunskap, värme, galenskap och total avsaknad av takt och reson för att i nästa ögonblick landa i de mest hudlösa förklaring till varför vi har det som vi har det”.

Sagt om PG Wettsjö

I egenskap av moderator har jag lyssnat på många föreläsare och PG Wettsjö är en av de allra bästa. Intressant, inspirerande och alltid väldigt underhållande. Man kiknar av skratt samtidigt som man går hem med nya aha-upplevelser att sätta i verket. PG är den optimala talaren.

– Renée Nyberg , Metronome Film & Television AB

Jag har fått möjligheten att se en del föreläsare genom åren, allt från Kjell Enhager till mindre kända namn. Detta var dock ett av det bästa jag sett. PG tog vara på varje sekund och överöste oss med tänkvärda alldagligheter på ett mycket roligt sätt. Jag vill också säga att PG är grymt duktig och har verkligen hittat sin grej. Peter Forsberg spelade hockey, Zlatan spelar fotboll och PG är klippt och skuren för att föreläsa.

-Michael Hansson, Gymansvarig, SATS Sportsclub

Jag har varit på många föreläsningar och utbildningar och kan bara konstatera att PG är näst bäst i hela världen, han är grym när det gäller sälj!”

-Pekka Ojanne VD, Puustelli Kök

Alternativa föreläsare

Johan Dahl Vanessa Leporati


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.