Annika Telléus

Under sina 16 år på H&M lyssnade Annika Telléus på kunder och medarbetare över hela världen. Hon jobbade globalt med affärsutveckling och byggde upp avdelningar inom kundinsikt och research. Parallellt jobbade Annika med den interna utbildningsverksamheten och utbildade även kursledare.

Idag är hon en uppskattad och eftertraktad kurs- och workshopledare och författare till boken ”Konsten att lyssna – vägen till större tillit och bättre relationer” (2020). Både 2019 och 2020 blev hon framröstad till en av Sveriges 100 mest populära föreläsare.

Med lekfullhet och mycket värme delar Annika med sig av insikter och spännande erfarenheter på ett sätt som verkligen berör och får dig att tänka i nya banor. Hennes föreläsningar anpassas efter era behov och byggs upp av berättelser med hög igenkänning och konkreta tips som kan användas direkt, oavsett verksamhet.

Förutom teamutveckling, ledarskap och kommunikation brinner Annika för att ge verktyg och sprida kunskap om hur mycket vi har att vinna på att bli bättre på att lyssna. I en värld med stort fokus på att sända och nå ut lyfter Annika fram betydelsen av att lyssna.

Annika tar gärna uppdrag på engelska.

Du ska boka Annika Telléus när du/din verksamhet vill:

  • Bli bättre på att lyssna på varandra för att skapa kreativa och effektiva team som trivs.
  • Bli berörda, inspirerade och få tillgång till nya perspektiv.
  • Ta hjälp av en pedagogisk och neutral workshopledare som skapar en positiv, kreativ och tillåtande miljö och får alla i gruppen att känna sig trygga, nyfikna och sedda.
  • Få verktyg och stöd i förändring.

Annika skräddarsyr sina föreläsningar utifrån era behov och önskemål. Här är exempel på teman:

  • Konsten att lyssna – vägen till större tillit och bättre relationer.
  • Skapa team som trivs – Lyssna på varandra!
  • Bli kundcentrerad på riktigt – Lyssna på dina kunder!
  • Presentationsteknik – Bli lyssnad på!
  • Självledarskap – Lyssna på dig själv!
  • Byt perspektiv – Vi har rätt båda två!

Sagt om Annika:

”You are very interesting, you inspire and motivate. It is the perfect mix between exercise, facts and self reflection. Thank you for a great hour full of inspiration and learnings!”

– Cecilia Martinez-Pesce, H&M AB

”Rekommenderas varmt. Annika är en grymt inspirerande, intressant och rolig talare. Som ett Kinder ägg – fast nyttigare för dig och dina affärer.”

– Pierre Rosengren, Marketplace Borås

”Annika är en fantastisk föreläsare som med sin klokhet och kunskap, sin humor och närvaro griper tag i mig och jag glömmer både tid och rum! Jag vill aldrig sluta LYSSNA!”

– Cecilia Isaksson, Urban Paleo Center

Alternativa föreläsare

Vanessa Leporati | Eric Thyrell


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.