Ari Riabacke

Föreläsare
Ari Riabacke

Ari Riabacke

Föreläsare
08-692 95 90
info@talkingminds.se

Ari Riabacke

Att snitta 4,9 av 5 när flera hundra åhörare ska tycka till är helt otroligt bra! Ari är sannerligen en talare i absolut toppklass
– Caroline Bankler, arrangör av Motivationsdagen

Hur leder vi oss själva och andra i tider av förändring? Hur ska vi få ett team att leverera på topp? Vad motiverar människor och hur ska vi behålla nästa generations stjärnor?

Ari är föreläsaren som garanterat kommer att väcka nya idéer om det framtida ledarskapet. Han kommer prata om hur ni kan skapa effektiva organisationer och hur ni får människor att känna sig trygga för att kunna prestera på topp. Ni kommer få konkreta tips på hur ni redan i morgon kan använda er av innehållet i föreläsningen.

Man når människor genom att tala till hjärta och hjärna – oavsett om att det handlar om att leda, motivera, sälja, övertyga eller informera, säger Ari.

Ari är Fil. Dr. i Beslutsfattande, Civ. Ek och Ek. Mag. i Organisation & Ledarskap och sedan 1999 medlem i Decide Research Group vid Stockholms Universitet. Ari arbetar idag som mentor åt chefer och som rådgivare åt ledningsgrupper. Dagens Industri rankade honom som topp tre bland näringslivstalarna i Sverige, han är nominerad till Stora Talarpriset och International Guest Speaker of the year. Med sin gedigna bakgrund utav erfarenheter från affärsvärlden, mentor åt chefer och ledningsgrupper, som forskare och organisationskonsult gör att han på ett mästerligt sätt når människor i alla typer av organisationer, på ALLA plan. Föreläsningarna fungerar på allt ifrån inspiration till medarbetarna som till fortutbildning på högsta chefsnivå

2017 startade han Beslutspodden tillsammans med sin fru Mona, som snabbt etablerade sig högt upp på listan över de populäraste poddarna i Sverige. Under våren 2017 porträtterades Ari i programserien När livet vänder (SVT) där han berättade om sin livsresa. Sommaren 2017 var han sommarpratare på finska (Sveriges Radio).

Du ska anlita Ari Riabacke när du/din verksamhet söker:

  • En av Skandinaviens i särklass starkast lysande stjärnor på föreläsarhimlen
  • Nya idéer om det framtida ledarskapet i en snabbt föränderlig värld
  • Hur ni kan skapa effektiva organisationer och få människor att prestera på topp.

Aris föreläsningar är alltid skräddarsydda och anpassade utifrån situation och önskemål:

  • Hur ser det framtida ledarskapet ut och vad krävs av den moderna organisationen för att möta morgondagens krav?
  • Att våga är att vinna – i livet och på jobbet. Om att gå emot rädslan att misslyckas.
  • Hur motiverar vi den nya generationen? Vilka ska vi anställa och hur skapar vi en miljö̈ där innovation och förändring är lika naturliga ingredienser som socker och sylt på̊ pannkakor?

 

Ari Riabacke gav oss en fantastisk avslutning på konferensen, han berörde alla och satte griller i huvudet på oss för en lång tid framöver! Världsklass, anlita honom nästa gång ni vill ha en världsmästare, starkaste rekommendationer!
– Erik Johansson, Managing Director Knowit Norrland

 

Nyckelord: Akademisk – Ledarskap – Organisation – Prioritering – Resultat och mål – Digitalisering – Förändringsarbete