Ari Riabacke

Ari Riabacke – Förändring & framtida ledarskap

Hur leder vi oss själva och andra i tider av förändring? Hur ska vi få ett team att leverera på topp? Vad motiverar människor och hur ska vi behålla nästa generations stjärnor?

Ari Riabacke är föreläsaren som garanterat kommer att väcka nya idéer om det framtida ledarskapet. Han kommer prata om hur ni kan skapa effektiva organisationer och hur ni får människor att känna sig trygga för att kunna prestera på topp. Ni kommer få konkreta tips på hur ni redan i morgon kan använda er av innehållet i föreläsningen.

Ari är Fil. Dr. i Beslutsfattande, Civ. Ek och Ek. Mag. i Organisation & Ledarskap och sedan 1999 medlem i Decide Research Group vid Stockholms Universitet. Ari arbetar idag som mentor åt chefer och som rådgivare åt ledningsgrupper. Dagens Industri rankade honom som topp tre bland näringslivstalarna i Sverige, han är nominerad till Stora Talarpriset och International Guest Speaker of the year. Med sin gedigna bakgrund utav erfarenheter från affärsvärlden, mentor åt chefer och ledningsgrupper, som forskare och organisationskonsult gör att han på ett mästerligt sätt når människor i alla typer av organisationer, på ALLA plan. Föreläsningarna fungerar på allt ifrån inspiration till medarbetarna som till fortutbildning på högsta chefsnivå.

Du ska anlita Ari Riabacke när er verksamhet söker:

  • En av Skandinaviens i särklass starkast lysande stjärnor på föreläsarhimlen
  • Nya idéer om det framtida ledarskapet i en snabbt föränderlig värld
  • Hur ni kan skapa effektiva organisationer och få människor att prestera på topp.

Aris föreläsningar är alltid skräddarsydda och anpassade utifrån situation och önskemål. Här är förslag på föreläsningar:

  • Hur ser det framtida ledarskapet ut och vad krävs av den moderna organisationen för att möta morgondagens krav?
  • Att våga är att vinna – i livet och på jobbet. Om att gå emot rädslan att misslyckas.
  • Hur motiverar vi den nya generationen? Vilka ska vi anställa och hur skapar vi en miljö̈ där innovation och förändring är lika naturliga ingredienser som socker och sylt på̊ pannkakor?

Alternativa föreläsare
Mona Riabacke | Mattias Ribbing | Judith Wolst

Fotograf: David Lagerlöf

Ari Riabacke föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Digitalisering
tag copy 4 Created with Sketch. Förändringsarbete
tag copy 4 Created with Sketch. Framtid
tag copy 4 Created with Sketch. Grupputveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Organisation
tag copy 4 Created with Sketch. Teamutveckling

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114
Att snitta 4,9 av 5 när flera hundra åhörare ska tycka till är helt otroligt bra! Ari är sannerligen en talare i absolut toppklass – Caroline Bankler, arrangör av Motivationsdagen

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.