Ari Riabacke

Ari Riabacke – Förändring & framtida ledarskap

Hur leder vi oss själva och andra i tider av förändring? Hur ska vi få ett team att leverera på topp? Vad motiverar människor och hur ska vi behålla nästa generations stjärnor?

Ari Riabacke är föreläsaren som garanterat kommer att väcka nya idéer om det framtida ledarskapet. Han kommer prata om hur ni kan skapa effektiva organisationer och hur ni får människor att känna sig trygga för att kunna prestera på topp. Ni kommer få konkreta tips på hur ni redan i morgon kan använda er av innehållet i föreläsningen.

Ari är Fil. Dr. i Beslutsfattande, Civ. Ek och Ek. Mag. i Organisation & Ledarskap och sedan 1999 medlem i Decide Research Group vid Stockholms Universitet. Ari arbetar idag som mentor åt chefer och som rådgivare åt ledningsgrupper. Dagens Industri har rankat honom som topp tre bland näringslivstalarna i Sverige, och han har nominerats till Stora Talarpriset och International Guest Speaker of the year. Med sin gedigna bakgrund utav erfarenheter från affärsvärlden, mentor åt chefer och ledningsgrupper, som forskare och organisationskonsult gör att han på ett mästerligt sätt når människor i alla typer av organisationer, på ALLA plan. Föreläsningarna fungerar på allt ifrån inspiration till medarbetarna som till fortutbildning på högsta chefsnivå.

Digitalt: Ari har jobbat med att utbilda och undervisa digitalt sedan tidigt 90-tal och idag är möjligheterna snudd på oändliga. Han kan spela in i förväg, köra i realtid, ha frågestund, för att nämna några alternativ. Ni kan även boka Ari för en digital workshop, där ni antingen kan spela in filmklipp i förväg med frågeställningar och guidelines för övningar, eller köra workshopen i realtid på valfri plattform.

Du ska anlita Ari Riabacke när er verksamhet söker:

  • En av Skandinaviens i särklass starkast lysande stjärnor på föreläsarhimlen
  • Nya idéer om det framtida ledarskapet i en snabbt föränderlig värld
  • Hur ni kan skapa effektiva organisationer och få människor att prestera på topp.

Aris föreläsningar är alltid skräddarsydda och anpassade utifrån situation och önskemål. Här är förslag på föreläsningar:

  • Hur ser det framtida ledarskapet ut och vad krävs av den moderna organisationen för att möta morgondagens krav?
  • Att våga är att vinna – i livet och på jobbet. Om att gå emot rädslan att misslyckas.
  • Hur motiverar vi den nya generationen? Vilka ska vi anställa och hur skapar vi en miljö̈ där innovation och förändring är lika naturliga ingredienser som socker och sylt på̊ pannkakor?

Alternativa föreläsare
Mona Riabacke | Mattias Ribbing | Judith Wolst

Fotograf: David Lagerlöf


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116
Att snitta 4,9 av 5 när flera hundra åhörare ska tycka till är helt otroligt bra! Ari är sannerligen en talare i absolut toppklass – Caroline Bankler, arrangör av Motivationsdagen

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.