Eva Svärd

Eva Svärd

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare

Min man stod med tandborsten i munnen och tittade på mig när jag satt där på toalettstolen utan att ha dragit ner mina byxor. Där och då insåg jag att min hjärna slutat fungera och jag var tvungen att göra något för att överleva.

Eva Svärd är entreprenören och specialpedagogen som under 20 års tid arbetade sig till ett utmattningssyndrom. Nu efter drygt 3,5 år hon åter tillbaka på scenen. Lugnare, ödmjukare men med samma glöd och entusiasm. Eva bjuder på sig själv och sin historia med värme och lämnar ingen oberörd. Hon bjuder på skratt och tårar och inspirerar med många bra verktyg till hur vi alla själva kan ta ansvar för vårt eget välbefinnande. Under hösten 2017 var Eva aktuell med sin bok ”Med Mitt Mod – genom utmattningssyndrom”

Eva föreläser ofta för förskola och skola, speciellt kring förhållningssätt och bemötande. Eva coachar och handleder i förskola och skola när det handlar om att möta alla barn samt att bygga elevhälsa. Kontakta oss om du vill veta mer.

Du ska anlita Eva Svärd när du/din verksamhet vill:

●       Stärka medarbetarnas välmående och arbeta för en sund arbetsmiljö
●       Ha en kickstart för att öka balansen hos medarbetarna
●       Investera i din hälsa

Sagt om Eva Svärd

  • En fantastisk föreläsning som gick rakt in i hjärtat på oss åhörare! Menade varje ord. Din berättelse betyder så mycket för så många.