Ninni Länsberg

Med lång erfarenhet inom företagshälsovård ger Ninni Länsberg verktyg och strategier för att skapa hållbara arbetsplatser och medarbetare som håller.

Ninni Länsberg har mött tusentals människor från många branscher i samtal om stress, livsbalans, sorg och konflikter.

Ninni är inspiratören som med energi och humor levererar en föreläsning fullspäckad av igenkänning, erfarenheter och goda berättelser. Ninni talar om arbetsglädje och ansvar för arbetsmiljön på ett sätt som berör och skapar eftertanke.

Genom sina föreläsningar kan Ninni hjälpa er att bygga hållbara arbetsplatser och utmana åhöraren med sanningar om den uppkopplade perfektionshysterin som idag fäller folk.

Hon är författare till boken Friskt Jobbat som handlar om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser.

Ninni Länsberg är en erfaren talare som med allvar och humor belyser livsviktiga frågor och förmedlar kunskap för att förhindra utmattningar och stressrelaterad ohälsa. Hon talar om att vi måste höja varandra och tillsammans skapa arbetsmiljöförutsättningar för att vi ska trivas och prestera.

Sagt om Ninni Länsberg:

”Vi på Biometria hade en tvådagarsutbildning med våra 25 Distriktschefer och Ninni var del av vår andra dag. Hennes bemötande och engagemang med gruppen gjorde att vi kom vidare i vår process.
En av våra distriktschefer sa spontant direkt efteråt. Det här var ta mig tusan det bästa jag hört!
Vi upplevde Ninni som väldigt inspirerande och planterade många värdefulla frön som idag, hjälpt många i sitt dagliga arbete. Det blev många skratt och mycket insyn och tid för reflektion. Vi fick många bra verktyg att använda i vår verksamhet.” –
Mattias Persson, HR kursansvarig

”Ninni är ett superproffs på det hon gör. Hon lyckas fånga publiken från början till slut med både allvar och humor. Jag har hört hennes föreläsning två gånger och skulle kunna höra den igen. Det är omöjligt att inte känna igen sig själv och andra och det finns många tips som jag har tagit med mig och haft användning av både i arbetslivet och privatlivet. En av de bästa föreläsningarna jag varit på. Rekommenderas till alla!”  Jessica Rydström, Personalchef Eda kommun

Alternativa föreläsare

Susanne Canu | Eva Svärd


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.