Mattias Lundberg

Mattias Lundberg är psykologen som vill förenkla psykologi och göra den lättare att förstå för gemene person. Som föreläsare utgår han från modern och praktisk psykologi och talar om mänskligt beteende, målsättning och hur ni förbättrar er förmåga att förstå varandra såväl som er själva på arbetsplatsen. Mattias är expert på mänskligt beteende och hjälper företag och organisationer att finna svar på frågor som ”Är det min omgivning eller jag själv som är konstig?” och ”Varför beter människor i min närhet sig som de gör?”. Genom en föreläsning med Mattias får ni enkla och konkreta verktyg för att öka trivseln på arbetet och minska problem som kan uppstå till följd av dålig kommunikation.

Mattias Lundberg är leg. psykolog, psykoterapeut och docent i psykologi vid Umeå Universitet, och författare till bl.a. böckerna Psykologi på jobbet, Jäkla människa och Den lyckliga pessimisten. Han är en flitigt anlitad föreläsare och moderator, och har under 13 år modererat i Almedalen där han blivit mycket uppskattad för sin förmåga att skapa en god stämning under arrangemangen och att alltid vara väl påläst inför varje uppdrag. Mattias föreläser och modererar på ett lättsamt och underhållande sätt, men tvekar inte att ta upp även de svårare frågorna.

Mattias föreläser även med kollegan, komikern och underhållaren Jan Bylund – en minst sagt underhållande föreställning med lika delar humor som fakta!

Här kan du läsa mer om succé-duon Mattias & Jan.

Du ska anlita Mattias Lundberg när du/din organisation vill:

  • Utveckla ert team, förbättra kommunikationen och förståelsen för varandra och skapa ett mer trivsamt arbetsklimat.
  • Ha en lättsam och underhållande föreläsare eller moderator som varvar fakta med humor, och har en unik förmåga att ställa de rätta frågorna vid rätt tillfälle.
  • Få avancerad psykologi förklarad på ett enkelt och lättbegripligt sätt, med konkreta verktyg ni kan använda er av redan samma dag.

 

Sagt om Mattias Lundberg:

“Min strategi är att umgås mycket med människor som har större kunskaper än mig själv.
Mattias Lundberg är en sådan, och han besitter verkligen förmågan att
förklara svåra saker på ett enkelt sätt.”

– Björn Ferry, Olympisk guldmedaljör och miljödebattör

“Mattias är en duktig moderator som med sitt lättsamma sätt skapar en bra atmosfär och med sin kunskap om ämnet kan ställa de där extra bra frågorna till panelen. Mattias sätter en ära i att hålla tiderna och se till så att alla deltagarna får komma till tals.”

– Anna-Karin Engvall, Kommunikationschef, Forte

 

Exempel på föreläsningar med Mattias Lundberg

Alla är olika – utom jag! Om personlighet och roller på arbetet.

Man får ta folk som dom är och inte som man vill att dom ska vara!

Det är lättare sagt än gjort. Man retar sig på personlighetsdrag man inte gillar, för att de är för olika en själv – eller kanske för lika. Det är mänskligt, men vad gör man åt det? Försöker ändra på sig själv – eller på andra? Med många exempel ger föreläsningen åhöraren funderingar på varför vi gör som vi gör och vad våra arbetskamrater försöker göra åt det.

Psykologi på jobbet.

Den här föreläsningen ger dig möjlighet att välja mellan olika områden inom arbets- och organisationspsykologin, och kan ses som en verbal handbok som är väldigt pragmatiskt inriktad.

-Ledarskap – Krishantering – Konflikter – Förändringsprocesser – Grupp- & Ledarutveckling – Rekrytering & Urval – Att köpa psykologiska tjänster – Rehabilitering.

Livet – en bruksanvisning.

Hur många böcker med goda råd om hur livet ska levas finns det inte? Och hur många inspirationsföreläsare åker inte land och rike runt och talar om hur du ska leva ditt liv, allt baserat på föreläsarens egen erfarenhet? De lovar lycka, välgång och sinnesfrid bara du gör som de gjort.
Den här föreläsningen lovar inget, inget alls faktiskt. Däremot går den på ett lättsamt och underhållande sätt igenom den senaste forskningens uppfattning om vad som gör oss människor lyckliga och hur man åstadkommer det.
Men, föreläsningen ger inga löften, presenterar inga patentlösningar och den kommer inte att automatiskt göra dig lycklig.
Vågar du testa?!

Alternativa föreläsare

Jan Bylund | Katarina Blom

Mattias Lundberg föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Arbetsglädje
tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. Grupputveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Hjärnan
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Kommunikation
tag copy 4 Created with Sketch. Konflikthantering
tag copy 4 Created with Sketch. Mål
tag copy 4 Created with Sketch. Målsättning
tag copy 4 Created with Sketch. Medarbetarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Organisation
tag copy 4 Created with Sketch. Personlig utveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Psykologi
tag copy 4 Created with Sketch. Relationer
tag copy 4 Created with Sketch. Team
tag copy 4 Created with Sketch. Teambuilding
tag copy 4 Created with Sketch. Teamutveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Teamwork

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.