Lisa Ekström

Lisa Ekström

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare

Lisa Ekström är en karismatisk och energisk föreläsare. Hon levererar i ett medryckande tempo med mycket aha-upplevelser, skratt och energi. Lisa har över 20 års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice, framförallt under sin tid som chef på SAS. Lisa är idag en av de mest aktuella föreläsarna inom ledarskap och medarbetarskap. Hon är ett självklart val om er verksamhet står inför stora förändringar och ni vill ha en föreläsare som inspirerar alla till att följa med på tåget!

Lisa är en prisbelönt föreläsare som har en enastående förmåga att inspirera till utveckling och förändring. Med sina erfarenheter från framgångsrika utvecklingsprojekt till sin energi och målmedvetenhet är hon en inspirerande och förtroendeingivande föreläsare. Lisa har en unik förmåga att motivera en hel organisation att vilja gå mot samma mål. Hon har tilldelats utmärkelser som Årets Framgångsstipendium för sitt förändringsarbete på SAS. Hon blev Sveriges hetaste talare i tidningen Chef 2012 och vann Stora målpriset 2015.

Du ska anlita Lisa Ekström när du/din verksamhet vill:

  • Slipa på ledarskapet och lära sig mer om hur man sprider motivation och målmedvetenhet
  • Få en inspirations-kick som ger förståelse och insikter om varje medarbetares ansvar och betydelse i ett förändringsarbete.
  • ta steget utanför sin personliga komfort zon och utvecklas som människa och företag.

Sagt om Lisa Ekström

  • Den bästa föreläsaren i ledarskap och coachning jag hört sedan jag konfirmerades. Tänk om alla chefer var som hon – Rickard Olsson, TV-profil och Moderator