Lisa Ekström

Lisa Ekström är en karismatisk och energisk föreläsare. Hon levererar i ett medryckande tempo med många aha-upplevelser, skratt och mycket energi. Lisa har över 20 års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice, framförallt under sin tid som chef på SAS. Lisa är idag en av de mest aktuella föreläsarna inom ledarskap och medarbetarskap. Hon är ett självklart val om er verksamhet står inför stora förändringar och ni vill ha en föreläsare som inspirerar alla till att följa med på tåget!

Lisa är en prisbelönt och mycket uppskattad föreläsare som har en enastående förmåga att inspirera till utveckling och förändring. Med sina erfarenheter från framgångsrika utvecklingsprojekt till sin energi och målmedvetenhet är hon en inspirerande och förtroendeingivande föreläsare. Lisa har en unik förmåga att motivera en hel organisation att vilja gå mot samma mål. Hon har tilldelats utmärkelser som Årets Framgångsstipendium för sitt förändringsarbete på SAS. Hon blev Sveriges hetaste talare i tidningen Chef 2012 och vann Stora målpriset 2015.

Lisa Ekström ger en inspirations-kick som skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse i till exempel ett förändringsarbete. Det svåra görs hanterbart och inspirerande. Som Lisa säger: ”Svårt är kul!”. Kultur- och attitydförändringar behöver inte ta tid eller vara skrämmande. Oavsett om det rör sig om föreläsningar, mentorskap, personlig utveckling eller utveckling av organisationer ser hon möjligheter i utmaningen att framgångsrikt kunna utföra ett jobb i mästarklass som lämnar bestående resultat.

Du ska anlita Lisa Ekström när du/din verksamhet vill:

  • Slipa på ledarskapet och lära sig mer om hur man sprider motivation och målmedvetenhet.
  • Få en inspirations-kick som ger förståelse och insikter om varje medarbetares ansvar och betydelse i ett förändringsarbete.
  • Ta steget utanför sin personliga komfortzon och utvecklas som människa och företag.

En föreläsning kombineras med fördel med en efterföljande workshop. Med effektiva medel och engagerande material får Lisa alla medarbetare att arbeta tillsammans för att lyfta fram och belysa möjligheter och problem. Enligt Lisa kan allt som behöver sägas kärleksfullt, vare sig du är ledare eller medarbetare. Alla får komma till tals i en effektiv och produktiv workshop som leder till konkreta resultat.

Alternativa föreläsare

Mia Törnblom | Gunnar Söderström


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.