Renata Chlumska

Föreläsare

Renata Chlumska

Föreläsare
08-692 95 90
info@talkingminds.se

Renata Chlumska

Likheterna mellan att leda ett företag eller en expedition är många. I båda fallen är man som individ en del i en grupp. Avgörande är att alla har uppfattat och är tränade för att nå målet. För företaget är det många gånger förödande att ha medarbetare som inte är motiverade eller förberedda. På expeditionen kan det vara skillnaden mellan liv och död
– Renata.

När en av världens mest framgångsrika äventyrare intar scenen och föreläser, då lyssnar publiken. Som första svenska har hon bestigit världens högsta berg Mount Everest och är idag en av landets mest anlitade föredragshållare. Renatas föreläsning fokuserar på inspiration och hon har plockat fram ett material som alla människor har stor behållning av och som är lätt att ta till sig, både som individ och grupp.

Renata pratar mycket om att hitta rätt attityd och förhållningssätt till både sig själv och livet i. Att bestiga världens högsta berg eller ta sig runt nästan en hel kontinent i kanot och på cykel är i grunden samma äventyr som möter människan dagligen. Det handlar om att vara förberedd för ”en dag på jobbet”

Hon brinner för att inspirera och få sina lyssnare att sätta upp egna mål och till att få resultat. Vill du nå en personlig utmaning eller nå företagets mål? Efter att ha mött Renata kommer du att ha inspiration för att ta flera steg framåt.

Du ska anlita Renata Chlumska när du/din verksamhet vill:

  • Ge åhörarna en oemotståndlig dos av motivation att våga utmana sig själva.
  • Få en äventyrligt hisnande föreläsning med mycket skratt, användbara verktyg och många insikter.
  • Ta del av en professionell äventyrares framgångsstrategier för att våga sätta upp höga mål och uppnå dem

 

 

 

Nyckelord:

Föreläsare – Äventyr – Inspiration – Motivation –