Renata Chlumska

Renata Chlumska – Professionell äventyrare

När en av världens mest framgångsrika äventyrare intar scenen och föreläser, då lyssnar publiken. Som första svenska har hon bestigit världens högsta berg Mount Everest och är idag en av landets mest anlitade föredragshållare. Renatas föreläsning fokuserar på inspiration och hon har plockat fram ett material som alla människor har stor behållning av och som är lätt att ta till sig, både som individ och grupp.

Renata Chlumska pratar mycket om att hitta rätt attityd och förhållningssätt till både sig själv och livet i stort. Att bestiga världens högsta berg eller ta sig runt nästan en hel kontinent i kanot och på cykel är i grunden samma äventyr som människan möter dagligen. Det handlar om att vara förberedd för ”en dag på jobbet”

Hon brinner för att inspirera och få sina lyssnare att sätta upp egna mål och till att få resultat. Vill du nå en personlig utmaning eller nå företagets mål? Efter att ha mött Renata kommer du att ha inspiration för att ta flera steg framåt.

Vare sig det gäller bergsklättring eller annan idrott, karriären eller fritiden och inte minst inom företagsvärlden så är verktygen för att uppnå målet snarlika. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet, att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna för att kunna förverkliga sina idéer.
– Renata Chlumska

Du ska anlita Renata när du/din verksamhet vill:

  • Ge åhörarna en oemotståndlig dos av motivation att våga utmana sig själva.
  • Få en äventyrligt hisnande föreläsning med mycket skratt, användbara verktyg och många insikter.
  • Ta del av en professionell äventyrares framgångsstrategier för att våga sätta höga mål och uppnå dem.

Sagt om Renata:

”Vilken häftig kvinna som varit med om allt detta! Hon kunde tala även om det svåra som varit, och hon var mycket inspirerande. Man får verkligen en ”kick” av att lyssna på henne.”
– OAM i Stockholm AB

Alternativa föreläsare

Aron Anderson Petra Malm


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.