Mona Riabacke

Mona Riabacke föreläser tankeväckande och inspirerande om hur vi bättre kan leda företag, organisationer och oss själva i tider av förändring – när osäkerheten är stor och tempot blir allt högre.

Med sin kunskap och erfarenhet från såväl näringslivet som forskarvärlden ger Mona sina åhörare en förståelse för våra grundläggande mekanismer, varför vi gör som vi gör och hur vi kan göra det bättre när vi vill driva förändring, kommunicera och ta oss an framtiden på bästa sätt.

Mona, fil.dr. i risk- och beslutsanalys, driver sedan 2011 Riabacke & Co. som erbjuder workshops, föreläsningar, expertstöd och mentorskap för att hjälpa företag att våga mer, vässa sina affärer och nå sina mål. Sedan 2003 har hon tillhört forskarlaget Decide Research Group vid Stockholms Universitet. Våren 2017 startade Mona tillsammans med sin man Ari Beslutspodden. En podd om livet, affärerna och resten, allt enligt devisen ”Naket och ärligt. Hjärta och hjärna. Mer än bara prat”.

Mona Riabacke är även författare till den bästsäljande boken Beslutspyramidenstegen till klokare beslut som översätts till flera språk och blivit nominerad till årets HR-bok. Boken har hyllats för att den förmedlar forskningsbaserad kunskap på ett enkelt sätt så att man enkelt kan ta till sig budskapet – precis så som Monas föreläsningar är uppbyggda.

Mona är en uppskattad internationell talare och föreläser gärna på engelska om så önskas.

Du ska anlita Mona Riabacke när er verksamhet vill:

  • Inspirera medarbetare i förändring
  • Få en ökad förståelse för vikten av att fatta medvetna beslut
  • Våga mer och undvika att vi styrs av våra rädslor
  • Kommunicera bättre för att nå dina mål, sälja mer eller leda förändring
  • Bli bättre på att leda dig själv och andra i en snabbt föränderlig värld

Mona kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Kontakta gärna oss för att bolla idéer!

Alternativa föreläsare
Ari Riabacke | Mia Törnblom 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.