Göran Adlen

Göran Adlén Talare

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare

Göran Adlén är en av Sveriges främsta framtidsanalytiker och har under femton år varit en av landets absolut mest efterfrågade och bokade föreläsare. Han talar om vår framtid, digitalisering, kommunikation, och inspirerar allt från små ledningsgrupper till tusentals åhörare. Göran bjuder på en intressant blandning av fakta, forskning, underhållning och praktisk psykologi.

Göran är civilekonom, creative director och reklammakare som har arbetat med flera internationella varumärken. I över 13 år var han lärare i marknadsföring och marknadsanalys på IHM Business School, men är sedan 16 år tillbaka en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare, utbildare och rådgivare med över 3 000 genomförda föreläsningar i bagaget.

2014 blev Göran Adlén “Årets föreläsare” och fick det prestigefulla Narrenpriset av Svenska Eventakademin. Han har flera gånger blivit nominerad till “Årets talare” och fått hedersomnämnande vid “Stora Talarpriset” tre år i rad.

Göran Adlén är noga med att inte bara bjuda på underhållning och ett skratt för stunden, utan även skapa konkreta resultat och förändring som verkligen består. Göran har ett smörgåsbord utav intressanta föreläsningar att välja på. Föreläsningarna skräddarsys så att de passar just din verksamhet. Boka en föreläsning som ger insikt och förbereder er inför framtiden!

Du ska anlita Göran Adlen när du/din verksamhet vill:

  • Få verktyget till att förändra sättet att tänka på.
  • Lyssna till en av Sveriges främsta framtidsanalytiker.
  • Höja motivationen och förbereda er inför framtiden.

 

Foto: Knut Koivisto