Åsa Lindell

Åsa Lindell är en påläst, trygg och engagerad moderator/samtalsledare. Hon är van vid att arbeta med alltifrån politiska debatter och stora konferenser till kick-offer eller mindre samtal och möten. På scenen lyser Åsas engagemang och intresse, vilket gör att hon verkligen bjuder in till dynamiska dialoger. Hon är kunnig och lyhörd, och sätter sig snabbt in i olika ämnen. Detta i kombination med en stor portion närvaro, humor och respekt gör att Åsa lyckas lyfta arrangemangen ytterligare och skapa de bästa förutsättningar för spännande möten, både på scenen och mellan talare och åhörare.

Åsa är föreläsaren med ett brinnande intresse för hur organisationer kan bli starkare och hur den enskilde medarbetaren kan växa och blomstra i en välmående verksamhet. Hon anlitas flitigt som kursledare och föreläsare inom fälten: professionellt bemötande i svåra situationer, förändring, möteskultur, ledarskap, medarbetarskap m.m. Åsa har i sina uppdrag inspirerat och guidat många organisationer, enheter och individer i värdegrundsarbete, kultur, samspel och bemötande. Hon har även fördjupat sig i Complex Change och olika modeller kring förändring, nytänkande och kreativitet, och föreläser ofta om just detta; ibland med fokus på kreativitet, ibland mer inriktat på förändring.

För ett par år sedan skrev Åsa den uppskattade boken ”En fot i golvet – om en resa genom landet Kris”, vilken handlar om just bemötande i stora och små kriser och hur vi som ledare kan och bör agera i svåra lägen. Hon är även författare till boken “Yrke: Moderator – En bok om konsten att leda på scen” samt ett kapitel i “Tolv talares tankar om möten“.

Åsa Lindell har en framgångsrik karriär inom näringslivet bakom sig. Hon har arbetat med styrelseuppdrag, som förändringsledare och som kommunikationschef på storföretag som Schenker, Stena Line och Lindex. Dessutom har Åsa flera utbildningar inom coaching och förändringsledning, med påföljande stor erfarenhet från att ha stöttat såväl små som stora företag i deras utvecklingsarbete. Hon är b.la. en av Sveriges ca 35 st certifierade faciliatorer.

I sin populära föreläsning “Tillsammans är vi starka” talar hon om motivation, laganda, arbetsglädje och tillit, och varvar evidensbaserade modeller och teorier samt studier inom området med lättillgängliga tips och råd som är enkla att ta till sig.

Föreläsningen “Konsten att leda på scen” riktar sig till dig som leder möten, t.ex. som chef, ordförande, facilitator, konferencier eller moderator. Scenen kan vara längst fram i mötesrummet på företaget eller den stora scenen på den årliga kickoffen. Miljöerna är olika, antalet människor i publiken likaså. Men ditt framträdande är alltid lika viktigt. I denna föreläsning får du inspiration och träning på att skapa magi i dina möten – med dig själv som verktyg.

Du ska anlita Åsa Lindell när du/din verksamhet vill:

  • Ha en trygg och påläst moderator som är genuint intresserad av att lyfta den hon pratar med på scenen
  • Arbeta med att effektivisera och optimera er möteskultur
  • Stärka ledarskapet, t.ex. inom förändringsarbete, kommunikation och bemötande i svåra situationer

Tack vare sin breda erfarenhet kan Åsa skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Kontakta gärna oss för att bolla idéer!

Åsa Lindell föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Förändringsarbete
tag copy 4 Created with Sketch. Grupputveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Medarbetarskap

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.