Åsa Lindell

Åsa Linell Konferencier

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Moderator, Föreläsare

Åsa Lindell är en påläst, trygg och engagerad moderator/debattledare. Hon är van vid att arbeta med alltifrån politiska debatter och stora konferenser till kick-offer eller mindre samtal och möten. På scenen lyser Åsas engagemang och intresse, vilket gör att hon verkligen bjuder in till dynamiska dialoger. Hon är kunnig och lyhörd, och sätter sig snabbt in i olika ämnen. Detta i kombination med en stor portion närvaro, humor och respekt gör att Åsa lyckas lyfta arrangemangen ytterligare och skapa de bästa förutsättningar för spännande möten, både på scenen och mellan talare och åhörare.

Förutom att moderera så arbetar Åsa även med föreläsa. Åsa har ett brinnande intresse för hur organisationer kan bli starkare och hur den enskilde medarbetaren kan växa och blomstra i en välmående verksamhet. Hon anlitas flitigt som kursledare och föreläsare inom fälten: professionellt bemötande i svåra situationer, förändring, möteskultur, ledarskap, medarbetarskap m.m. Åsa har i sina uppdrag inspirerat och guidat många organisationer, enheter och individer i värdegrundsarbete, kultur, samspel och bemötande. För ett par år sedan skrev Åsa den uppskattade boken ”En fot i golvet – om en resa genom landet Kris”, vilken handlar om just bemötande i stora och små kriser och hur vi som ledare kan och bör agera i svåra lägen.

Åsa har en framgångsrik karriär inom näringslivet bakom sig. Hon har arbetat med styrelseuppdrag, som förändringsledare och som kommunikationschef på storföretag som Schenker, Stena Line och Lindex. Dessutom har Åsa flera utbildningar inom coaching och förändringsledning, med påföljande stor erfarenhet från att ha stöttat såväl små som stora företag i deras utvecklingsarbete.

Du ska anlita Åsa Lindell när du/din verksamhet vill:

  • Ha en trygg och påläst moderator som är genuint intresserad av att lyfta den hon pratar med på scenen
  • Arbeta med att effektivisera och optimera er möteskultur
  • Stärka ledarskapet, t.ex. inom förändringsarbete, kommunikation och bemötande i svåra situationer

Tack vare sin breda erfarenhet kan Åsa skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Kontakta gärna oss för att bolla idéer!

Sagt om Åsa Lindell

  • Tryggt att arbeta med Åsa. Bra förplanering. Bra feedback på vårt material, Åsa kom med tips och input. På konferensdagen var Åsa på plats i god tid. Skapade trygghet hos deltagarna på scenen. Grym, naturlig, allvarsam, rolig, proffsig. Vi är jättenöjda med att vi valde Åsa!