David Stiernholm

David Stiernholm är Sveriges ende struktör. Han lär varje år tusentals människor på företag, universitet, kommuner och myndigheter hur de ska göra för att bli mer strukturerade och nå personlig effektivitet, och har skrivit ett flertal uppskattade böcker på ämnet. Många kanske tycker att struktur låter trist och att det verkar tidskrävande att sortera och ordna allt hela tiden. Men tvärtom kommer det göra dig friare och GE dig massa tid – tid som du kan lägga på det du tycker är roligast och som du är bäst på. David visar enkelt hur!

Vad sägs om en tom inkorg och ett rent skrivbord – varje dag? Vad tror du om att gå hem från jobbet med gott samvete och en tillfredsställande känsla av att du fått gjort en massa bra saker? Det kanske låter omöjligt, men när du fått ordning och struktur på alla dina göromål kommer du både öka din effektivitet, få överblick över allt du faktiskt gör, och få en trygghet i att veta att du prioriterat klokt och riktigt.

Som föreläsare är David Stiernholm särskilt uppskattad för sin förmåga att göra kunskapen konkret och lätt att omsätta i praktiken. Med hans hjälp kan ni verkligen göra skillnad i er arbetsvardag redan imorgon!

Du ska anlita David Stiernholm när du/din verksamhet vill:

  • Minska stressen, få mer gjort och jobba smartare.
  • Skapa mer tid till det roliga och det ni är bäst på.
  • Få trygghet i att ni gör rätt saker på rätt sätt.

David kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på föreläsningar:

  • SKAFFA SUPERSTRUKTUR – Få mer tid över genom att organisera, fokusera och automatisera.
  • PRIORITERA RÄTT LÄTT – BLI MÅLMEDVETEN – Hur du skiljer mellan viktigt och bråttom och lär dig säga nej med gott samvete.
  • SUPERSTRUKTUR I OUTLOOK – En praktisk och handfast workshop om hur du använder Outlook på ett effektivt sätt.

Alternativa föreläsare

Mattias Ribbing | Ari Riabacke


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.