Mattias Ribbing

Mattias Ribbing

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare, utbildare och minnesmästare

Mattias Ribbing, möt mannen som tränat sin hjärna till nivåer som många inte trodde var möjligt! Med väldokumenterade resultat i bagaget vill han förändra hela Sveriges syn på lärande och mental prestation.

Mattias Ribbing har en superkraft – på riktigt. Han är minnesmästare och har en förmåga att lagra information som känns helt trickfilmad. Men det handlar inte om trolleri eller magiska krafter. Utan det handlar om medveten och målinriktad träning. Mattias har förstått vad inlärning egentligen handlar om. Hur vi kan utnyttja en mycket större del av våra hjärnors egentliga kapacitet. Och det bästa av allt – hans kunskap om pedagogik och inlärning, gör honom väldigt skicklig på att förmedla sin kunskap vidare till oss!

Mattias har drillat sin egen hjärna till att gå från normalbegåvad till att vinna SM i minne tre år i rad. Han var också förste svensk att uppnå samtliga kriterier för den ärofyllda titeln ”International Grand Master of Memory”. Till vardags är Mattias framförallt en kreativ entreprenör, författare, och föreläsare. Han vill få dig att upptäcka din hjärnas kraft att radikalt kunna förbättra dina prestationer. Med stor passion och en bakgrund som professionell utbildare har Mattias länge utforskat hjärnans roll i hur man når mätbara framsteg, både i arbetet och till vardags.

På scenen har Mattias gjort sig känd för att bjuda på det där lilla extra genom att kombinera knivskarp pedagogik och en lättsamt underhållande stil. Sammantaget gör det Mattias Ribbing till det perfekta inslaget på konferensen där du både vill ha resultatgivande kunskap och en roande stund som garanterat blir en snackis hos åhörarna.

Du ska anlita Mattias Ribbing när er verksamhet vill lära er:

  • Hur ni omvandlar stress till förbättrad koncentrationsförmåga
  • Hur ni får tillgång till er kreativitet just när ni behöver den
  • Hur ni tar in stora mängder ny information snabbt och effektivt
  • Hur ni orkar prestera på topp under långa arbetsdagar
  • Hur ni får andra att ta till sig ert budskap
  • Hur ni kan hålla 10 viktiga saker i huvudet, utan ansträngning eller osäkerhet

Från föreläsningarna med Mattias får ni med er unika verktyg som hjälper er att prestera bättre i er arbetsvardag. De är genomtänkta och framtagna för att verkligen ge konkreta resultat, både på kort och lång sikt, även om de samtidigt är väldigt enkla att använda.

Senaste bok från Mattias är Smart föräldraskap

Alternativa föreläsare
Ari Riabacke  |  Judith Wolst  |  Henrik Fexeus

Sagt om Mattias Ribbing

  • PMI Sverige som står bakom den årliga kongressen Passion for Projects vill rikta ett stort tack till Talkingminds och Mattias Ribbing för ett inspirerande, engagerande och underhållande framträdande. En imponerande talang som skapade nyfikenhet från deltagarna vilket också visade sig med en lång kö till boksigneringen efteråt. Mattias lyckas fängsla publiken på ett enastående sätt vilket var ett förträffligt inslag efter en dag full med inspirerande seminarier och nätverkande bland de över 600 deltagarna inriktade på projektledning och närliggande områden. – Daniel Stenholm, Project Manager – Sponsorship, Passion for Projects 2018