Mattias Ribbing

Mattias Ribbing är mannen som tränat sin hjärna till nivåer som många inte trodde var möjligt! Med väldokumenterade resultat i bagaget vill han förändra hela Sveriges syn på lärande och mental prestation.

Mattias Ribbing har en superkraft – på riktigt. Han är minnesmästare och har en förmåga att lagra information som känns helt trickfilmat. Men det handlar inte om trolleri eller magiska krafter, utan om medveten och målinriktad träning. Mattias har förstått vad inlärning egentligen handlar om. Hur vi kan utnyttja en mycket större del av våra hjärnors egentliga kapacitet. Och det bästa av allt – hans kunskap om pedagogik och inlärning gör honom väldigt skicklig på att förmedla sin kunskap vidare till oss!

Mattias har drillat sin egen hjärna till att gå från normalbegåvad till att vinna SM i minne tre år i rad. Han var också förste svensk att uppnå samtliga kriterier för den ärofyllda titeln ”International Grand Master of Memory”. Till vardags är Mattias Ribbing framförallt en kreativ entreprenör, författare och föreläsare. Han vill få dig att upptäcka din hjärnas kraft att radikalt kunna förbättra dina prestationer. Med stor passion och en bakgrund som professionell utbildare har Mattias länge utforskat hjärnans roll i hur man når mätbara framsteg, både i arbetet och till vardags.

På scenen har Mattias gjort sig känd för att bjuda på det där lilla extra genom att kombinera knivskarp pedagogik med en lättsamt underhållande stil. Sammantaget gör det Mattias Ribbing till det perfekta inslaget på konferensen där du både vill ha resultatgivande kunskap och en roande stund som garanterat blir en snackis hos åhörarna.

Du ska anlita Mattias Ribbing när er verksamhet vill lära er:

  • Hur ni omvandlar stress till förbättrad koncentrationsförmåga
  • Få tillgång till er kreativitet just när ni behöver den
  • Hur ni tar in stora mängder ny information snabbt och effektivt
  • Att orka prestera på topp under långa arbetsdagar
  • Hur ni får andra att ta till sig ert budskap
  • Att hålla 10 viktiga saker i huvudet, utan ansträngning eller osäkerhet

Från föreläsningarna med Mattias får ni med er unika verktyg som hjälper er att prestera bättre i er arbetsvardag. De är genomtänkta och framtagna för att verkligen ge konkreta resultat, både på kort och lång sikt, även om de samtidigt är väldigt enkla att använda.

Mattias är författare till ett flertal böcker, varav den senaste ”Skärmsmart – 9 hjärnregler för prestation och välmående i en digitaliserad vardag” utkom 2020 och gjorde genast stor succé både hos läsarna och hos kritikerna.

Missa inte Mattias högaktuella föreläsning, baserad på hans senaste bok: Skärmsmart – Nya verktyg för välmående och prestation i en digitaliserad vardag!

I denna föreläsning får ni ta del av den senaste kunskapen om hur hjärnan påverkas av skärmar och ny teknik, tillsammans med enkla verktyg som mätbart förbättrar era prestationer och minskar den digitala stressen. Mattias bjuder på en inspirerande resa in i vår egen hjärna, som ger er helt nya perspektiv på hur ni framgångsrikt navigerar i värld fylld av skärmar.

Nya aha-upplevelser utlovas där ni också får med er de bästa strategierna för en hjärnsmart användning av mobiltelefoner, sociala media och ny teknik i allmänhet. Föreläsningen blir garanterat en utvecklande snackis efteråt där åhörarna direkt kan se resultatet i vardagen.

Ni lär er bland annat att:

  • Radikalt minska den digitala stressen och få mer gjort.
  • På bästa sätt hantera all ny information som hela tiden översköljer oss.
  • Använda skärmar och ny teknik på smartast möjliga sätt, både på jobbet och hemma.
  • Upptäcka glädjen i att kunna lita på er hjärnas prestationer på en helt ny nivå.

Alternativa föreläsare
Ari Riabacke  |  Judith Wolst  |  Henrik Fexeus

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.