Jon Forssell

Jon Forssell är beteendevetare i grund och botten och fascineras av hur vi uppfattar och formar vår sociala verklighet. Han utnyttjar sin akademiska bakgrund för att identifiera exempelvis sociala strukturer och normer i en organisation, eller att se i vilka kontexter budskap och människor finns. Dessutom använder Jon sin kommunikativa förmåga till att översätta det till konkreta, begripliga sammanhang som utgångspunkt för lärande, reflektion eller förändringsarbete.

Sagt av Jon Forssell:

”Det finns så mycket att vinna på att reflektera över sin egen person, och det finns så mycket kunskap om hur vi människor fungerar. Både som grupper och som individer. Och jag vill så gärna hjälpa fler att hitta sätt att använda den kunskapen. För att börja lära sig om sig själva, reflektera över vad de vill, vad som är viktigt för dem och varför. Så att de kan bli tydliga, först för sig själva, och sedan för andra. För när vi blir tydliga för oss själva blir vi tydligare för andra. Då kan vi lättare mötas och gå framåt tillsammans. Det är därför jag arbetar och föreläser interaktivt –  för att dela kunskap och göra flera människor tydliga för sig själva och andra genom att fråga vad de tycker, vill, kan och känner – och sedan prata om det.”.

I föreläsningens början svarar deltagarna på frågor i mobil eller surfplatta. Föreläsningen innehåller också live-frågor, för fördjupat och förlängt engagemang. Jon analyserar svaren och jämför med det senaste inom global forskning och best practice.
Ingen nedladdning och inget strul – Jon har med sig egen teknik som garanterar stabil och snabb internetuppkoppling för de interaktiva momenten. Ingen nedladdning av app behövs.

Föreläsningen med Jon Forssell ger kunskap och råd som generar:

 • Ökad motivation.
  Beteenden som skapar en motiverande kultur.
 • Ökad produktivitet.
  Strategier och beteenden för mer högkvalitativt arbete.
 • Nyttigt kreativitets- och innovationsarbete.
  Som gör skillnad i verksamheten.
 • Vassa team.
  Grupper med plats för många stjärnor.
 • Framgångsrikt och effektivt ledarskap.
  Skapat av medarbetare och ledare – tillsammans.

Alternativa föreläsare

Mia Törnblom | Gunnar Söderström


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

 • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.